Destinul a făcut să fie ucis nu de un crocodil, ci de un animal la prima vedere mai puțin periculos, pisica de mare. L-a înțepat, în timp ce Steve Irwin filma pentru emisiunea sa, și a murit otrăvit.

A lăsat în urmă doi copii: pe Bindi și micul Robert. Mezinul său tocmai a împlinit 16 ani și, între timp, s-a transformat în copia tatălui său. Mare iubitor de animale, acesta a crescut, la fel ca sora sa, în parcul zoo înființat de tatăl său în Australia. Era firesc să-i calce pe urme, nu doar din punct de vedere al preocupărilor, dar chiar și fizic.

Acesta seamănă din ce în ce mai bine cu tatăl său, decedat în 2006.

Robert Irwin si celebrul sau tataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

De ziua sa, Terri Irwin, mama sa, care nu s-a recăsătorit și nici nu a încercat să-și refacă viața după moartea lui Steve, a postat pe rețelele de socializare o urare pentru fiul său. ”La mulți ani fericiți pentru 16 ani, Robert Irwin! Tatăl tău ar fi foarte mândru de tine. Te-a iubit din clipa în care ai venit pe lume”, a scris ea, postând și o fotografie cu Robert bebeluș, ținut în brațe de tatăl său”.

La fel a procedat și sora sa, Bindi, în vârstă de 21 de ani, care urmează să se căsătorească. ”La mulți ani celui mai drăguț rățoi pe care l-am cunoscut vreodată!”, a scris ea pe o rețea de socializare, postând o fotografie veche, în care Robert este deghizat în rățoi, un rățoi adorabil.

”Robert, una dintre cele mai bune părți din viața mea e aceea că sunt sora ta. Mulțumesc că ești o lumină atât de minunată în viața mea. Ești formidabil și te iubesc!”, a mai scris Bindi.

Și logodnicul lui Bindi a postat o fotografie cu Robert, acesta fiind considerat deja parte din familie.

Vezi și Fiica Vânătorului de crocodili s-a logodit chiar în ziua în care a împlinit 21 de ani: ”De ziua mea am spus da, pentru totdeauna!” A fost cerută de soție într-un loc special | GALERIE FOTO

Citește și: