Are 78 de ani dar este îndrăgostit ca un puștan de o femeie mult mai tânără care el. Celebrul Robert de Niro a fost surprins plimbându-se pe malul mării alături de cea despre care gurile rele spun că ar fi noua iubită a actorului, în timp ce se află în plin proces de divorț cu soția sa Grace Hightower.

De Niro și Tiffany Chen. Foto: ProfimediaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Mariajul zbuciumat al lui Robert de Niro cu Grace Hightower se apropie de final

Robert De Niro și Grace s-au căsătorit în 1997, însă au divorțat în 1999. Cinci ani mai târziu, în 2004, cei doi au decis să se împace și și-au reînoit jurămintele. Doar că ciorba reîncălzită s-a dovedit a nu fi bună, căci în 2018 ei au ales să divorțeze definitiv, iar acum procesul se află încă pe rol.

Cele mai noi imagini cu Ozzy Osbourne au pus fanii pe jar. Ce se întâmplă cu legendarul rocker

Cine este noua iubită a lui Robert de Niro

În imaginile surprinse de noul cuplu se plimbă de mână, amândoi poartă mască, iar celebrul actor se poartă cât se poate de tandru cu partenera sa. Cei doi sunt îmbrăcați lejer și poartă ochelari de soare și măști de protecție.

Însă odată ajunsă la bordul ambarcațiunii cu care cei doi împreună cu prietenii lor au plecat la o plimbare pe mare, misterioasa parteneră a actorului a renunțat atât la ochelari, cât și la mască, iar jurnaliștii de la Page Six au identificat-o ca fiind Tiffany Chen, instructor de arte marțiale în New York.

Tiffany, câștigătoarea mai multor premii, este extrem de apreciată în domeniul ei. Se pare că ea și Robert De Niro se cunosc încă din 2015, pe când Tiffany Chen a luat parte la filmările filmului „The Intern”.

Robert de Niro și-a revenit după recenta accidentare

Și aceasta nu este singura veste bună în ceea ce-l privește pe Robert De Niro. Marele actor se pare că și-a revenit complet după accidentarea suferită la mijlocul lunii mai pe platourile de filmare din Oklahoma „Killers Of The Flower Moon”, al lui Martin Scorsese. Celebrul actor a mărturisit că a avut dureri cumplite.

Starul de la Hollywood a povestit că accidentarea s-a întâmplat într-un mod total neașteptat.

„Mi-am rupt un mușchi de la picior cumva. Doar am călcat peste ceva și am căzut. Durerea a fost cumplită și acum trebuie să mă recuperez. Se întâmplă, mai ales când îmbătrănești, trebuie să te pregătești pentru lucruri neașteptate”, declara actorul.

Citește și: Mădălina Ghenea și fiica sa, imagini adorabile din vacanță. Ce frumoasă este Charlotte

Suferă de două tipuri de cancer și se deplasează cu greutate. Cum arată acum celebrul Ryan O’Neal?