Compania Canal Productions o acuză pe Chase Robinson, printre altele, că a cheltuit sume exorbitante în hoteluri şi restaurante.

Conform plângerii depuse sâmbătă la tribunal, Robinson a fost angajată în 2008 de actor şi promovată în postul de vicepreşedinte de producţie şi finanţe a companiei, astfel încât salariul său anual în 2019 ajunsese la 300.000 de dolari.

Acuzata a renunţat la post în aprilie, în urma suspiciunilor de sabotaj împotriva companiei, dyupă cum reiese din documentele depuse la tribunal. În acestea se mai arată că Robinson rareori venea la birou şi că petrecea „cantităţi astronomice de timp” urmărind seriale pe Netflix în orele de program.

Astfel, timp de patru zile, în ianuarie, fosta angajată a văzut în total 55 de episoade din serialul de comedie ”Friends” şi a comandat mâncăruri scumpe la restaurant, pe care le-a plătit cu cărţi de credit ale companiei.

În plângere se arată că fost angajată a cheltuit fără autorizaţie peste 21.000 de dolari la restaurante şi supermarketuri şi 32.000 de dolari pentru taxi-uri şi călătorii cu Uber.

Vezi și S-a răzgândit. Fosta soție a lui Robert de Niro vrea mai mult, după 21 de ani de căsnicie. Ce pretenții are

Citește și: