Într-un interviu acordat BBC, artistul de 44 de ani a declarat că e convins că așa stau lucrurile în cazul său, pentru că, încă din copilărie, este compulsiv, are tot felul de ”dependențe și boli mintale”, după cum s-a exprimat el.

”E ceva ce-mi lipsește (…). Poate sufăr de sindromul Aspenger sau autism. Nu știu din ce spectru, dar am ceva. E greu să fii la mine în cap. Sunt compulsiv, am dependențe, boli mintale”, a declarat el.

Artistul admite însă că în ultimii ani a fost puțin mai bine, mai ales de când a devenit tată. ”Îmi spun <>”.

Era să moară în 2007

Robbie, care a fost dependent de alcool în trecut, chiar a fost internat la reabilitare în 2007, după ce a luat un amestec de droguri, medicamente și alcool. Mix care a fost cât pe ce să-i fie letal. De atunci, spune el, a reușit să se abțină de la alcool și droguri. Însă are dependențele înscrise în ADN, spune el.

Chiar și în prezent este dependent, mărturisește el, dar de altfel de lucruri. ”Pot să devin dependent de orice. Pentru moment sunt dependent de un joc care se numește Gummy Blocks. Sunt dependnt de Internet, sunt dependent de o groază de lucruri”, a mai spus cântărețul, pe vremuri membru al trupei Take That.

Vezi și Nu ar fi crezut nimeni! Acestea sunt injecțiile care i-au schimbat viața lui Robbie Williams. A ținut secretă problema lui, pentru că îl face mai puțin bărbat

Citește și: