Cântăreţul Robbie Williams a susținut vineri, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, primul său concert din România. Show-ul a început în jurul orei 21.00, cu piesa „Let me entertain you”, care dă și titlul turneului său, urmată de „Rock DJ”. La eveniment au fost peste 60 de mii de fani care au aplaudat frenetic.

În timpul concertului au avut loc mai multe momente speciale. La un moment dat, tatăl artistului a urcat pe scenă pentru a cânta împreună piesa „Better man”. Ulterior, Robbie Williams a coborât de pe scenă şi a ales o tânără din public cu care a mers „în pat”. Decorul de pe scenă era amenajat ca şi cum cei doi s-ar fi aflat împreună într-un pat. De asemenea, starul englez a interpretat piesa „Freedom” şi i-a cântat, împreună cu publicul, „La mulţi ani!” lui George Michael, a cărui zi de naştere a fost pe 25 iunie. Artistul a comunicat foarte mult cu fanii, coborând în repetate rânduri de pe scenă pentru a-i saluta.

„Incredibil, nu ştiu ce să spun! Îmi pare rău că este prima dată când vin aici. Nu ştiam că mă cunoaşteţi”, a spus Robbie Williams în timpul prestației sale de aseară.

La finalul concertului, care a durat aproape două ore, Williams a declarat pe scena din Bucureşti că nu ştia că este atât de iubit în România şi că speră că publicul s-a distrat. A interpretat apoi piesa „Angels”, urmată de un cover după celebra melodie a lui Frank Sinatra „My way”. Artistul a părăsit scena pe refrenul piesei „Angels” cântat de fani, dar nu înainte de a primi un steag al României.

După ce le-a spus fanilor „Mulţumesc” în limba română, Robbie a continuat în engleză: „România, ai fost al naibii de minunată!”.

Show-ul lui Robbie Williams face parte din turneul internaţional „Let me Entertain You”, care se desfăşoară în peste 10 ţări. În deschiderea concertului au susținut recitaluri artistul britanic Lemar şi cântăreaţa Delia.

Credit foto: Facebook.