Show-ul lui Robbie Williams va include cele mai cunoscute si de succes cântece ale sale. Va fi un spectacol exploziv de artă și muzică, în stilul caracteristic al starului, după cum promit oganizatorii evenimentului Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment. Concertul face parte din cel de-al 11-lea turneu al artistului, „Let Me Entertain You”, pe care Robbie Williams îl susține în 2015.

Biletele sunt disponibile prin rețeaua Eventim, iar prețul începe de la 175 de lei (plus taxe). La golden circle sunt bilete de acces de la 430 de lei (plus taxe), la diamond circle 530 de lei (plus taxe) și tribune VIP 630 de lei (plus taxe).

Turneul „Let Me Entertain You” debutează pe 25 martie, la Madrid, și va mai include show-uri în Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) și Tel Aviv (2 mai).

Robbie Williams (41 de ani) s-a bucurat de un succes uriaș după ce a părăsit trupa Take That. Solistul a lansat o serie de albume și de single-uri precum „Angels” și „Millennium, iar la începutul lunii decembrie 2014 a scos pe piață cel de-al saptelea album de studio, „Under the Radar Volume 1”.