Cuplul își împarte viața între Londra și Los Angeles, iar Teddy, în vârstă de 6 ani, învață într-o școală privată cu campusuri în ambele orașe. Totuși, situația nu e simplă pentru fetiță, iar pe măsură ce vor trece anii, va fi din ce în ce mai dificil pentru ea. De aceea, cântărețul și soția sau au decis să o retragă de la școală și să se ocupe ei de educația fetei.

Apoi, se știe că Robbie Williams nu are deloc o părere bună despre școlile americane. Acesta a declarat și în trecut că nu vrea ca copiii săi să meargă la școli americane, pentru că e plin de de ”idioți”, după cum s-a exprimat el, referindu-se atât la profesori, cât și la elevi.

Înainte de a deveni tată, Robbie Williams, acum în vârstă de 45 de ani, declara că copiii din SUA sunt ”obtuzi” și ”proști”.

Între timp, Robbie Williams a devenit tată a trei copii: Teddy, de 6 ani, Charlie, de 4 ani, și Coco, de 8 luni, care a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

De când a devenit părinte, fostul component al trupei Take That a făcut eforturi mari pentru a deveni mai responsabil. Nu doar că a renunțat la droguri și alcool, dar s-a lăsat și de fumat. A înlocuit țigările cu creioane de colorat. Ori de câte ori simte nevoia de a fuma, se apucă să coloreze. Susține că această activitate îl ajută să se concetreze și îi mută gândul de la fumat.

Cât despre ”homeschooling”, și vedetele de la noi optează în număr din ce în ce mai mare pentru acesta, Dana Nălbaru fiind doar unul dintre exemplele în acest sens.

Vezi și Așa arată părinții lui Robbie Williams. Prima fotografie cu toți trei în 45 de ani!

Citește și: