Ayda Field a declarat recent că soțul ei avea un nivel anormal de mic de testosteron în organism și că, odată descoperit, injecțiile cu acest hormon i-au schimbat viața. I-au dat un chef de viață pe care nu îl mai avea de ceva vreme și l-au scăpat și de depresie.

Avea testosteronul unui bătrân de 80 de ani

După ce a împlinit 30 de ani, medicii au fost extrem de surpriși să constate că Robbie Williams avea un nivel al testosteronului extrem de scăzut, precum cel al unui om de 80 de ani. Ajunsese la medic din cauza depresiei și habar nu avea care era adevărata lui problemă.

I s-a prescris un tratament cu injecții cu testosteron, iar acesta pur și simplu i-a transformat viața, spune Ayda.

”Robbie avea un nivel foarte mic de testosteron, iar pentru unii bărbați asta înseamnă pierderea libidoului – nu a fost și cazul lui. El suferea de letargie și depresie.

Nici nu știa. I s-au făcut analizele și i-au spus că avea testosteronul unui bătrân de 80 de ani. El avea 30 la acea vreme.

Din minutul în care i-a fost administrat testosteron, a simțit că a prins viață, putea face lucruri, era fericit, motivat”, a povestit sioția lui, menționând că injecțiile nu au fost în niciun caz pentru ca mușchii să-i devină mai mari (deși și acesta este unul dintre efectele testosteronului).

Ayda a mai mărturisit că i-am fost teamă ca Robbie să nu se simtă mai puțin bărbat din cauza diagnosticului. N-a fost însă cazul, a înfruntat diagnosticul ca un bărbat veritabil.

Vezi și Robbie Williams: ”Spune-i lui Dumnezeu planurile tale și vei vedea cum va râde de tine!”. Ce lecție i-a dat divinitatea cântărețului

Citește și: