Mezina familiei se numește Colette (Coco) Josephine Williams și este ”biologic a noastră”, a anunțat soția cântărețului. Aceasta a mai mărturisit că a fost ”o cale foarte lungă şi dificilă pentru a ajunge aici”, dar că femeia care i-a dat naștere este ”o mamă surogat incredibilă”.

Ayda a publicat și o fotografie cu cel mai nou membru al familiei pe contul său de Instagram. Instantaneul este unul sugestiv, în poză apărând mâna bebelușului, alături de cele ale fraților și părinților săi.

 

View this post on Instagram

 

I spy with my little eye an extra little hand ? So we have been keeping a very special secret! We are delighted to share with you that we have had a baby girl….welcome to the world Colette (Coco) Josephine Williams!! ?? It has been a very long and difficult path to get here, which is why we have kept it on the down low. Family comes in all forms, and this little lady, who is biologically ours, was carried by an incredible surrogate mother, to whom we will be eternally grateful. We are over the moon to have this beautiful baby girl in our lives and so blessed that we live in a world which makes this possible. As with Teddy and Charlie, we ask that you respect Coco’s privacy and allow us to grow into our new team of 5! #TeamWilliams

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on

”Spionez cu ochişorul meu încă o mânuţă”, a scris Ayda pe reţeaua de socializare, adăugând: ”Am păstrat un secret foarte special!”.

”Bine ai venit pe lume, Colette (Coco) Josephine Williams!! A fost o cale foarte lungă şi dificilă pentru a ajunge aici, de aceea nu am dezvăluit nimic”, a mai scris Ayda.

”Familia vine sub toate formele, iar această micuţă domnişoară, care este biologic a noastră, a fost purtată de o mamă surogat incredibilă, căreia îi vom fi etern recunoscători.

Suntem din cale afară de încântaţi să o avem pe această fetiţă frumoasă în vieţile noastre şi ne simţim atât de binecuvântaţi că trăim într-o lume care face acest lucru posibil.

Ca şi în cazul lui Teddy şi al lui Charlie, vă rugăm să respectaţi intimitatea lui Coco şi să ne permiteţi să ne dezvoltăm în noua noastră echipă de 5! #TeamWilliams”, se mai arată în mesajul publicat pe Instagram.

Robbie și Ayda mai au împreună doi copii: Theodora Rose, născută pe 18 septembrie 2012, şi Charlton Valentine, născut pe 27 octombrie 2014.

Robbie Williams, în vârstă de 44 de ani, fost membru al grupului Take That, a cunoscut-o pe Ayda Field în 2006, patru ani mai târziu ei căsătorindu-se.

Vezi și Fiica lui Robbie Williams, domnișoară de onoare la nunta prințesei Eugenie

Citește și: