Acum în vârstă de 54 de ani, actorul din ”Parks and Recreation” s-a lăsat de băut total de la vârsta de 26 de ani. Cum? Și-a concentrat întreaga ”compulsivitate”, cums e exprimă el, înspre sport. A făcut sport cu îndârjire, în continuu, până când îi trecea nevoia de a consuma alcool.

După o vreme, această nevoie a dispărut, dar doința de a face sport a rămas și este prezentă și acum. Iar rezultatele se văd în înfățișarea actorului, care la 54 de ani arată foarte bine.

De altfel, acesta a recunoscut recent că, atunci când se privește în oglindă, îl vede tot pe puștiul de 26 de ani. Și exact așa se și simte, a mai spus el.

”Darul alcoolismului”

La un an de când renunțase la băutură, a cunoscut-o pe cea care i-a devenit soție, Sheryl Berkoff. Cei doi sunt părinții a doi băieți – Matthew, de 26 de ani, și John, de 24. Băieții lui sunt și cei care i-au făcut cunoștință cu surful, de care actorul s-a îndrăgostit.

Spre deosebire de alți împătimiți ai sportului, Rob preferă să nu asculte niciun fel de muzică atunci când se antrenează. ”Îmi place această singurătate mentală forțată. Te face să gândești, să analizezi lucrurile. Nu poți face asta în timp ce asculți Jay-Z”, a mai spus el.

Spre deosebire de alte vedete care blestemă vremurile când nu se trezeau din beție, Rob se referă la acea perioadă a vieții sale folosind sintagma ”darul alcoolismului”. E conștient că dacă nu ar fi existat acea perioadă în viața lui, nu ar fi venit nici recuperarea și perioada de după, când a învățat ce înseamnă integritatea, recunoștința, credința. ”Mi-a dat o familie frumoasă și o carieră minunată”, mai spune el.

Vezi și Unul dintre cei mai apreciați actori ai momentului recunoaște: ”Eram un alcoolic notoriu”. Iată ce l-a salvat

Citește și: