Tânărul de 35 de ani susține că fotomodelul l-a lovit cu o tijă metalică și l-a amenințat cu pistolul.

Rob Kardashian și Blac Chyna, fosta logodnică, cea cu care are și un copil, au avut o relație plină de năbădăi în perioada 2016-2017, pigmentată din plin cu acuzații de infidelitate, lupte pentru tutela unicului lor copil și agresiuni fizice.

Fratele mai mic al celebrei Kim Kardashian susține că în toiul scandalului lor, Blac Chyna l-a amenințat cu un pistol, după care a pus mâna pe o tijă metalică și l-a lovit peste față și pe spinare.

Totul s-ar fi petrecut în noaptea de 14 decembrie 2016, când logodnica lui a devenit agresivă. Anterior amândoi se amuzaseră copios realizând niște postări pe rețelele sociale.

„Mi-a rupt cămașa, mai devreme în acea seară, și postam pe Snapchat cum aruncam cu bani în jurul nostru. La început am crezut că e o joacă. Nu credeam că va deveni serioasă decât atunci când a scos a doua oară arma la mine… nu îndrepți o armă spre capul logodnicului tău, indiferent dacă crezi că e încărcată sau nu”, a spus Rob Kardashian, adăugând că partenerea sa i-a aplicat apoi „mai multe lovituri în față și pe spinare”, cu o tijă metalică.

Declarațiile au fost făcute la tribunal, unde cei doi se judecă după ce s-au despărțit cu scandal, scrie Page Six.

Rob Kardashian and Blac China are a stylish couple on date nightSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Conform bărbatului, și el vedetă de reality show, Blac Chyna era sub influența substanțelor interzise și a alcoolului. Fotomodelul nu a reacționat, deocamdată, la acuzele fostului logodnic.

Cei doi s-au logodit în aprilie 2016, iar în mai 2016 au anunțat că vor avea un copil. Fiica lor, Dream Renee, s-a născut în noiembrie 2016. La scurt timp după acest eveniment, Rob și Blac Chyna s-au despărțit. Cei doi au apărut în acea perioadă, în reality show-ul familiei.

Vezi și Nu se mai ascunde. Kim Kardashian s-a afișat, în public, de mână cu noul iubit

Citește și:

Tavi Clonda nu o lasă pe Gabriela Cristea să doarmă cu fetițele. A explicat și de ce

Stela Enache arată impecabil la 72 de ani! Ce a scos definitiv din meniu ca să se mențină la 58 kg