Cei doi sunt pasionați amândoi de fotografie, mașini și motociclete, însă Kaan se dă în vânt și după sporturile extreme după cum se vede pe contul  lui de Instagram, așa că provocările par să facă parte din viața lui zilnică. Așadar, concurența dintre cei doi actori care au cucerit publicul cu lupta lor pentru frumoasa Nihan, trece și dincolo de micile ecrane.

Kaan Urgancioglu, actorul care-l interpreteaza pe Emir Kozcuoğlu, băiatul rău din „Dragoste infinita”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

 

Se căsătorește cu Zeynep

După ce Burak a anunțat că s-a logodit cu frumoasa Fahriye Evcen și se va căsători pe 29 iunie, la Istanbul,  la scurt timp a anunțat și Kaan că a decis să renunțe la burlăcie și că este pregătit să meargă la altar. Dacă în film, femeile roiesc în jurul lui, în viața reală,  Emir este fidel unei singure femei, alături de care de doi ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste, culmea,  cu o tânără actriță, pe nume Zeynep Oymak, ce are același prenume ca și partenera lui din film, Zeynep Soydere.

Potrivit ziarului Habertürk; Kann și Zeynep, care sunt foarte discreți în privința relației lor și stau departe de atenția presei, stabilesc data când vor merge la altar.

În ciuda faptului că este personajul negativ din film, Kaan eeste unul dintre cei mai iubiți actori din TUrcia, și a jucat până acum în23 de seriale. În plus, rolul lui de excepție din „Dragoste infinită” i-a adus oferte pe bandă rulantă, în special din Egipt, însă acesta a fost nevoit să le refuze pe toate.

A primit numeroase oferte

El a explicat că este foarte obosit după cei doi ani în care a jucat în „ Kara Sevda”, iar acum că filmările de la serialul –fenomen s-au terminat vrea să-și ia o vacanță lungă. „Am avut doi ani minunați împreună cu echipa de la Kara Sevda. În curând, voi pleca într-o vacanță foarte lungă. Am nevoie de o pauză. Am refuzat ofertele pentru că sunt obosit”,  a declarat actorul.

Kaan s-a născut în Izmir, în mai 1981. A apărut pentru prima dată într-un serial în 2002, în „Karaoğlan”. De atunci a apărut în numeroase seriale de succes, dar și în șase filme pe marile ecrane.

În 2013, a trecut și în spatele camerelor de filmat, încercându-și norocul și ca regizor, însă s-a întors repede înapoi la actorie.