Monica Tatoiu, în vârstă de 67 de ani, are un adevărat ritual, când vine vorba de noaptea dintre ani. Femeia de afaceri spune că face deja acest lucru deja de ani buni și în cazul ei dă roade, pentru că e vorba despre un ritual aducător de prosperitate.

Nu doar ea respectă însă tradiția, ci și soțul ei. Și asta de ani buni!

Mai mult, chiar dacă majoritatea oamenilor obișnuiesc să participe la petreceri care mai de care mai fastuoase de Anul Nou, vedeta spune că nu este adepta acestor distracții. Singura ieșire pe care cei doi o au în noaptea de Revelion este la restaurant, până la miezul nopții, acolo unde se bucură de o masă în doi.

„Eu la ora 7 mă îmbrac frumos, îmi pun în lenjeria intimă, care este roșie, un card de credit și dolari și euro. Și eu, și tatăl! Dacă ne vezi când ne dezbrăcăm seara când venim…

Facem o baie și mergem, mâncăm bine, franțuzește, după care ne culcăm. Pe mine niciodată nu m-a prins Anul Nou să-l închid.”, a povestit fosta femeie de afaceri în cadrul podcastului „Tare de tot cu Viorel Grigoriu”.

Ce superstiții are Monica Tatoiu legat de bani

Dar Monica Tatoiu are mai multe superstiții legate de bani. Acum ceva vreme aceasta mărturisea că nu face niciodată plăți în zilele de luni și nici în prima zi a unei luni.

”Întotdeauna când am obținut ceva ușor, inclusiv niște bani găsiți pe stradă, pe care nu i-am dus la biserică, am pierdut de două-trei ori suma respectivă. Întotdeauna lucrurile pe care le-am obținut ușor, le-am pierdut repede. Deci asta am învățat.

De exemplu avem o superstiție, dacă e luni și dacă e prima zi a lunii, nu facem plăți. Deci facturile nu le plătim în prima zi a lunii”, a declarat Monica Tatoiu într-un interviu, conform a1.ro.

Aceasta a dat și un sfat părinților care le pun totul pe tavă copiilor.

”Am avut bani foarte mulți, doar că familia a avut. Asta nu înțeleg părinții cu bani din România astăzi. Dacă familia are bani și tu vrei ca banii pe care îi faci tu, ca părinte, să nu fie risipiți de odrasla ta, trebuie să îl înveți de mic să muncească. Chiar dacă tu îți permiți să îi dai bani fără ca el să muncească”, a afirmat Monica Tatoiu.

Cât o costă o vacanță pe Monica Tatoiu: ”Independența și liniștea costă mai mult decât luxul”

Motivul pentru care Monica Tatoiu nu-i oferă bani fiului său

Tocmai de aceea, chiar dacă are de unde, Monica Tatoiu nu vrea să-i dea unicului ei copil bani de casă, pentru că încă nu are una. De un împrumut poate fi vorba, dar ar prefera ca acesta să ia, mai degrabă, de la bancă.

Totuși, băiatul ei are pusă deoparte o parte din sumă. Însă are de completat încă probabil jumătate.

„Nu are voie să-și cumpere apartament la bloc, doar casă pe pământ. Nu știu dacă e bine, pentru că trebuie să-și ia un împrumut, pentru că mama nu-i dă.

Eu cu Victor am creat de la zero ce am creat, am plecat de la cuțit și furculiță, tata nu a vrut să-mi dea mie.

Deci prima am vândut-o (nr. o proprietate din cele două), iar copilul are depuși 60.000 de euro în bancă și asta (n.r. a doua proprietate) bănuiesc că o să fie 120.000 de euro.

El nu vrea în București, el are nevoie să-și facă un atelier, nu e important numărul de camere.”, a declarat Monica Tatoiu în cadrul podcastului „Tare de tot, cu Viorel Grigoriu”.

Monica Tatoiu, despre fiul ei, care nu crede în Dumnezeu: „Este cinic de nu se poate. E singura mea greșeală pe care nu știu să o repar”

Ce pensie primește lunar Monica Tatoiu

În prezent, Monica Tatoiu se bucură de un venit lunar de peste 20.000 de lei și confirmă fără falsă pudoare faptul că face parte din categoria milionarilor. Cu toate acestea, bogăția a venit cu un mare preț pentru ea, mărturisește vedeta. În plus, au fost bani munciți din greu, mai spune ea.

„Da (n.r este milionară). Să știi că totul are un cost. Copilul meu a crescut cu cei doi șoferi ai mei și cu femeia de serviciu, îmi reproșează asta și multe dintre defectele lui sunt pentru că eu nu am avut timp de el. Știi cum e să faci naveta la New Delhi săptămânal?

Dar, pe lângă banii mei, care sunt toți în România, dorm liniștită noaptea, nu am făcut șmecherii, am și o pensie de 22.000 de lei.

Eu sunt foarte deșteaptă și modestă și am putut să devin bogată fără să fur.

Un mesaj pentru tineri: Nu trebuie neapărat să furi, ca să devii bogat și nu toți bogații sunt toxici, cum zice fata lui Musk, că trebuie toți împușcați.”, a declarat nu demult Monica Tatoiu, în cadrul unui alt podcast.

Vezi și Monica Tatoiu, despre pensia sa: „Sunt milionară. Mi-am distrus familia aproape, m-am îmbolnăvit” Totul vine cu un cost! Ce-i reproșează fiul ei

Citește și:

EXCLUSIV Denise Rifai, cel mai sincer INTERVIU. Cu ce sfaturi a plecat de acasă, de la părinți? Diferențele dintre Iordania și România. S-ar vedea trăind acolo?

Andreea Marin, amintiri dureroase! Cum a încercat să-și ajute tatăl să scape de datorii după moartea mamei ei. „Se retrăgea într-o cămăruță și încuia ușa”