Monica Tatoiu demonstrează că vârsta este doar număr. La 65 de ani, vedeta arată spectaculos și a dezvăluit ritualul cu care își păstrează silueta din tinerețe. De ani buni urmează un ritual sacru de la care nu se abate.

Monica Tatoiu a mărturisit în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars care sunt trucurile pe care le folosește pentru a rămâne la același număr de kilograme și pentru a avea un trup de invidiat.

Potrivit spuselor sale, nu există dimineață în care să nu dea un shot de ghimbir pe stomacul gol. Mai mult decât atât, Monica Tatoiu a ținut să precizeze că respectă intervalele orare dintre mese, fără să trișeze, iar dacă i se face foame, atunci bea un pahar de apă și își anulează poftele.

61484108SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Un shot de ghimbir, asta e dimineața și bineînțeles apă, multă apă. Eu beau cam trei litri de apă pe zi, atâta trebuie să nu te îngrași. La unu fix, regulat, mâncare, după ce iau un aperitiv. E foarte important aperitiv să se producă digestia cum trebuie.

La unu fix mîncare, 30% proteine, 30% vegetale, 30% fibre și 30% fructe și următoarea masă după cinci ore la 18-18.30. Dacă te apucă foamea între mese, bei apă.”, a mai adăugat Monica Tatoiu.

Citește și:

Iulia Vântur a rupt tăcerea și a lămurit zvonurile. Ce spune despre despărțirea de Salman Khan?

Interviu EXCLUSIV Narcisa Birjaru (Chefi la cuțite): ”N-am crezut niciodată că sunt potrivită pentru acest concurs”