Într-un interviu recentb acordat PRO TV, aceasta a declarat: ”Mama mea știe, dar pot să îi mai spun și acum că este cel mai important om din viața mea! Și nu e o vorbă, așa, spusă aiurea, ci e adevărat că ea este persoana care m-a influențat cel mai mult în viață, m-a susținut cel mai mult și care a avut grijă de mine într-un fel în care le-aș dori tuturor copiilor să aibă grijă mamele lor de ei!”.

Întrebată fiind ce a moștenit de la ea, Andreea Esca a mărturisit că ar fi vrut să aibă ochii acesteia. I-a moștenit însă fiica sa, care îi are ”verzi, foarte frumoși”.

Cât despre Andreea Esca, ea a moștenit altceva, chiar mai valoros. ”De la mama cred că am moștenit veselia. Și mama și bunica mea sunt două persoane…(bunica, mă rog, era, mama este o persoană extrem de veselă) și oricât de greu ar fi fost și orice lucru rău s-ar fi întâmplat, găseau ceva amuzant în situația respectivă. Și îmi pare foarte bine că am moștenit acest lucru pentru că te ajută în orice situație”, a mai spus ea.

Ritualul de frumusețe al Andreei Esca

Întrebată fiind cum se întreține, Andreea Esca a destăinuit că nu are mari secrete, dar că există câțiva pași la care nu renunță nici în ruptul capului. ”Am fost întotdeauna foarte riguroasă cu demachierea și, oricât aș fi de obosită, mă demachiez în fiecare seară și folosesc o cremă de hidratare.

Am folosit o cremă de contur de ochi de la 20 de ani, când cineva mi-a spus că râd atât de mult încât cu siguranță o să fac riduri în jurul ochilor. Nu știu de ce, am ținut minte lucrul acesta și am folosit mereu o cremă de contur de ochi.

Nu îmi lipsește niciodată mascara, am ruj sau gloss de obicei. Nu am mari tabieturi!”, a explicat vedeta.

”Relaxarea mă plictisește. Statul obosește cel mai tare”

Deși are un program foarte plin (ceea ce nu o deranjează deloc, pentru că declară că o plictisește relaxarea), Andreea Esca își face timp și pentru sport. ”Da, fac sport, dar fac sport tot în priză, nu îl fac ca o metodă de relaxare.

Pe vremuri, șeful meu îmi spunea tot timpul că statul obosește cel mai tare. Și eu chiar cred că statul obosește cel mai tare”.

Vedeta știe de pe acum ce va face în vacanța de Paște. ”Cred că o să mergem undeva la țară, în Făgăraș, unde noi avem o casă. Am vorbit cu verii mei și cred că o să facem acolo. E frumos în Ardeal de Paști, vin băieții la udat”, a mai spus ea entuziasmată.

Vezi și Andreea Esca, poze de la plaja. Ce a postat insa cu fiica ei a iscat mari controverse

Citește și: