Potrivit propriilor declarații, el preferă ceaiul Darjeeling, pe care îl bea cu miere și lapte. Acest tip de ceai vine din vestul Bangalului, India, și e un ceai cu gust bogat, parfumat.

Acest sortiment de ceai este deja tradițional la palat, fiind și preferatul reginei, alături de mai mai cunoscutul Earl Grey.

Regina își bea caiul în compania câinilor ei

De altfel, monarhul în vârstă de 92 de ani își începe ziua cu ceai, exact la ora 7.30. Iar după-amiaza îl consumă din nou, de obicei la ora 16.00, când gustă și niște prăjiturele, fursecuri, biscuiți sau bruschete. E momentul când regina se relaxează și petrece timp alături de câinii ei din rasa corgi.

Se așteaptă ca la recepția privată pe care regina o va da miercuri la Palatul Buckingham, pentru a-și celebra fiul, să fie servit și acest ceai. Vor fi invitați prietenii lui Charles, dar și membrii familiei regale.

Printre cei care au confirmat deja prezența se află prințul moștenitor al coroanei din Danemarca, Frederik, alături de soția sa, prințesa Mary. Se știe sigur că, din familia regală, Kate și William vor fi prezenți.

Vezi și Dezvăluiri incredibile! Prințul Charles a vrut să anuleze nunta cu prințesa Diana: „A fost greșeală teribilă!” Ce nu-i plăcea la fosta soție

Citește și: