Cătălin Botezatu se numără printre cei mai atrăgători bărbați din showbiz-ul românesc. Dar asta nu e întâmplător. Arată impecabil și rămâne, în continuare, unul dintre cei mai râvniți burlaci de la noi din țară, dar în spatele înfățișării sale se ascunde grija față de propria persoană.

Designerul se îngrijește mai ceva ca o femeie, ar putea spune gurile rele.

La ce tratamente recurge

De-a lungul timpului, mulți s-au întrebat cum se menține Cătălin Botezatu în formă, dar și ce ritualuri de îngrijire are. Sesignerul vestimentar a răspuns, mărturisind că folosește tot felul de tratamente și gomaje, mai ales că are o piele destul de uscată.

„Nu pot să spun că fac tot ce fac femeile, pentru că la un bărbat e ok, e vorba de respectul pentru propria-ți persoană, dar nu atât de mult cât face o femeie. Într-adevăr, vii de afară, îți speli tenul, după care aplici o cremă, eu știu, o fiolă de relaxare, după care vii cu tot felul de alte creme.

Tot timpul, o manichiură și o pedichiură corectă, corespunzătoare, curată, ceea ce mi se pare normal că ești femeie sau că ești bărbat, să îți tai unghiile și să ai grijă să întreții niște lucruri care sunt sau nu la vedere.

Indiferent că pedichiura îți este la vedere sau nu, eu zic că este imperios necesar să ai pedichiura curată. Pielea picioarelor, de altfel, este foarte importantă, pielea călcâiului este foarte importantă, tocmai de aceea merg și fac o pedichiură, fac și gomaj, și tot felul de tratamente și masaje de întreținere a pielii de pe picioare.

Eu am și o piele mai delicată, în sensul că îmi spuneau „crocodilul”, am o piele destul de uscată și absoarbe tone de cremă”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit click.ro.

Motivul pentru care a renunțat la solar

Cătălin Botezatu nu a ezitat niciodată să recunoască faptul că merge la solar pentru a avea un bronz perfect. Acum, însă, designerul a mărturisit că a descoperit niște produse care îl ajută să aibă bronzul dorit.

„Obișnuiam să stau la solar sau să stau foarte mult la soare. Este și bronzul de vacanță, dar peste care am aplicat aceste spray-uri, aceste soluții, aceste chestii minune (…) Ca și persoană care își dorește din tot sufletul să fie bronzat, eu vi le recomand”, a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

designerul-are-56-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 17

Ce spunea Cătălin Botezatu despre intervențiile estetice

Designerul nu o dată a criticat vedetele care fac operații estetice în exces. Este de acord cu astfel de intervenții, dar cu măsură și doar atunci când se impun. Când vine vorba de el, se jură că nu are așa ceva.

„Ați înnebunit cu intervențiile estetice?! Cum să fac așa ceva? Niciuna nu am făcut, deocamdată! Nici măcar dinții din gură, și ăia sunt ai mei!

Dacă la 60 de ani e nevoie de ceva, de ce nu?! Dar, deocamdată, eu zic că nu-i nevoie de nimic.

Eu nu port ochelari ca să-mi ascund ridurile, ci pentru că sunt brand ambasador al acestor ochelari și îmi stau și bine, degeaba comentează lumea! Am câteva riduri pe ici pe colo, dar sunt fine!”, a declarat Cătălin Botezatu, conform aceleiași surse.

Cât timp petrece Cătălin Botezatu în fața oglinzii

„Câte ore stau în fața oglinzii? Păi, după ce-mi fac dușul, în maximum 5 minute, m-am îmbrăcat și am plecat.

Acum la fel, am venit de la aeroport, mi-am făcut dușul și am zis negru dress code, un touch de ceva auriu, dar era prea țigănie, așa că am pus argintiu în picioare, am zis merge și am plecat! Deci, în cinci minute am fost gata, atât a durat!”, a mai spus designerul.

Vezi și Cătălin Botezatu spune că depresia nu există: ”N-aveți nevoie să mergeți la psiholog sau la cine știe ce, pentru că nu e nevoie!”

Citește și:

Cum o cheamă pe Ana Odagiu în buletin, după căsătoria cu iubitul actor. Noi imagini de la cununie. Ce iubiri celebre au mai avut cei doi

Ce spune mama Laurei Cosoi despre familia lui Smiley: „Părinții lui Andrei erau altfel”