Creatoarea de modă a vorbit cu ochii în lacrimi despre incidentul prin care a trecut și care e la fel de viu în mintea ei ca în urmă cu câțiva ani.

Deși au trecut ani buni de când a avut loc tragicul accident, Rita Mureșan nu va uita niciodată acele momente. Vedeta a povestit că fiica ei, Rebecca, a suferit un accident în urmă cu 15 ani, atunci când se afla la ziua unei prietene.

În timp ce încerca să salveze un copil, fata a fost lovită de o masă cu blat de marmură de 80 de kilograme, care i-a rupt mâna în două.

Rita Mureșan, detalii șocante despre accidentul fiicei sale

Rebeca, fiica Ritei Mureșan, a fost operată de 8 ori. A fost nevoie de mai multe intervenții chirurgicale, ca mâna să îi fie reconstruită.

”Venea de la toaletă și a văzut cum o masă înaltă de bar, cu un blat de marmură, cade peste un copilaș mic, care trăgea de ea. Ea a împins copilul și masa i-a căzut peste mână și i-a rupt mâna în două. Eu am căzut cu capul în farfurie când am văzut.

Ea insista foarte mult să rămână la această petrecere, era a colegei ei de bancă. Noi am plecat la Istanbul, eu nu am vrut, în interiorul meu, am simțit să nu o las. Până la urmă m-a convins și când m-a sunat bona să ne întoarcem de urgență asta a fost. Avea 10 ani.

Ne-am întors cu greu de urgență, nu am găsit avion, am vrut să cumpărăm efectiv o mașină, dar era weekend. Când ne-am întors era deja operată prima oară. A avut opt operații”, a mărturisit Rita Mureșan în cadrul unui podcast.

Atunci, Rita Mureșan a trecut prin momente cumplite. Recuperarea a durat ani buni, iar creatoarea de modă s-a învinovățit ani la rând pentru că nu a luat-o pe Rebecca la Istanbul, cu ea.

„Au fost necesare atât de multe operații pentru că acele 80 de kilograme de marmură i-au rupt mâna în două. A fost nevoie să o pună la loc, tendoane, vene și toate cele.(…)

Recuperarea a durat ani de zile. La 18 ani ar mai fi fost nevoie de o operație ca să țină mâna dreaptă și mi-a zis că dacă vreau să facă operația o vreau doar pentru vanitatea mea(…) Eu i-am spus că vreau să îi fie ei bine”, a mai spus creatoarea de modă.

REbeca-se-afla-pentru-o-perioada-in-RomaniaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Rita Mureșan are două fete, Rebeca fiind cea mare. Rebeca Maria Mureșan a decis să părăsească nu doar casa părintească, ci și România. Fiica Ritei Mureșan s-a mutat definitiv în SUA, acolo unde a termiant și facultatea, având specializarea chimie genetică.

Vezi și Ce mândră e de fetele ei! Fiica cea mică a Ritei Mureșan a împlinit 23 de ani!

Citește și:

Jane Fonda, diagnostic crunt la 84 de ani: ”Este o situație dureroasă”

Gabriela Cristea își aruncă hainele la gunoi. Sfatul primit de la un astrolog