În prezent, tânăra actriță se pregătește să-și facă din nou numele cunoscut în comedia Zola, unde joacă rolul unei stripperițe care are relații intime cu o mulțime de bărbați.

Riley a avut ea însăși o viață ca un scenariu de film.

Mama ei, Lisa Marie Presley, a moștenit peste100 milioane de dolari după tatăl ei, Elvis, după moartea sa la 42 de ani, în 1977.

Tatăl lui Riley, muzicianul Danny Keough, a ajuns să doarmă pe saltele în parcurile de rulote, după ce a divorțat de Lisa Marie, pe când Riley avea doar cinci ani.

În mod tragic, vara trecută, fratele mai mic al lui Riley, Benjamin, s-a sinucis împușcându-se în cap la o petrecere comună organizată cu ocazia zilelor de naștere a iubitei sale și a soțul lui Riley, Ben Smith-Petersen.

Ben, în vârstă de 27 de ani, a fost găsit cu urme de cocaină și alcool în sânge în momentul morții sale la conacul din California al Lisei Marie.

Moartea lui Ben a dărâmat-o pe Riley Keough

Riley și-a descris fratele ca „sufletul ei pereche” și a fost atât de devastată de moartea sa încât nu a putut vorbi timp de două săptămâni.

Acum, actrița care a jucat în filmele Mad Max: Fury Road, The Runaways și Logan Lucky, a urmat cursuri pentru a le putea oferi sprijin emoțional celor care suferă în urma dispariției oamenilor dragi.

O viață ca un film

Riley nu a avut deloc o viață ușoară. În copilărie, mama ei a fost căsătorită de patru ori – cu tatăl ei, Danny, cu celebrul Michael Jackson, cu actorul de Oscar, Nicholas Cage și cu chitaristul Michael Lockwood.

După despărțirea de Lockwood în 2016, Lisa Marie a susținut în fața instanței că „sute de fotografii indecente cu copii” au fost găsite pe computerul acestuia.

În mod clar, însă, pierderea fratelui ei iubit a fost cea care a zguduit-o cel mai mult pe Riley. „Există acest sentiment al fragilității vieții și acum fiecare moment contează enom pentru mine”.

Riley, nepoata lui Elvis

În mod evident, viața frumoasei Riley a fost umbrită de bunicul său, Elvis Priesley, chiar dacă ea s-a născut mult după moartea Regelui Rock-and-roll.

Lisa Marie, singurul copil al legendarului cântăreț, avea nouă ani când tatăl său a suferit infarctul care i-a fost fatal.

Însă mai târziu s-a străduit să-și croiască propriul drum în lumea muzicală, lansând trei albume.

Celebrul nume pe care l-au moștenit, a făcut ca urmașii lui Elvis Presley să fie principalele ținte pentru Biserica Scientologiei, căreia, bunica lui Riley, Priscilla, a fost membră de mult timp.

rileySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

O fetiță cu mulți tați vitregi

Lisa Marie și Danny s-au căsătorit la în cadrul unei mici ceremonii la sediul bisericii de la Hollywood în octombrie 1988. La mai puțin de nouă luni mai târziu, s-a născut Danielle Riley Keough.

După 6 ani, părinții ei au divorțat și, la 20 de zile după semnarea actelor, mama ei a uimit lumea întreaga lume căsătorindu-se cu Michael Jackson.

La acea vreme, el se confrunta deja cu acuzațiile de abuz asupra copiilor, însă Lisa Marie era sigură că Jacko este nevinovat și că îl poate ajuta.

De asemenea, Michael Jackson se chinuia deja să facă față drogurilor care, în cele din urmă, l-au ucis în 2009.

Însă toate acestea nu au deranjat-o pe micuța Riley care se mutase în celebra casa lui Neverland din California, construită în stilul unui parc tematic, completat cu propria grădină zoologică.

„A fost ca și cum ai fi la Disneyland toată ziua”, mărturisea Riley. Iar când nu locuia acolo, stătea la mama ei, în faimosul conac Graceland al familiei Presley, în Memphis, Tennessee.

În contrast puternic, vizitele pe care le făcea tatălui ei i-au oferit o altă perspectivă asupra Americii. „Tatăl meu avea saltele direct pe podea. Locuia în cabane și parcuri de remorci. Pur și simplu nu avea mulți bani”, povestea Riley.

Însă lucrul acesta nu a deranjat-o pe micuța Riley. Îi plăcea stilul de viață al tatălui său. Pe când avea opt ani, ea ia spus acestuia la micul dejun: „Vreau să cresc și să fiu săracă așa ca tine”.

Michael Jackson i-a fost tatăl vitreg timp de doi ani, căci căsătoria acestuia cu Lisa Marie s-a încheiat în ianuarie 1996. Apoi, mama ei s-a logodit cu cântărețul John Oszajca, logodnă pe care a rupt-o pentru a se căsători cu Nicholas Cage, în 2002. Însă căsnicia lor a durat doar 107 zile.

De mică în lumina reflectoarelor

La vârsta de 15 ani, Riley a început să-și facă un nume în lumea modei, lucrând ca model pentru Dolce & Gabbana și Christian Dior.

Mai târziu, a abandonat școala pentru a juca în primul ei film The Runaways în 2010, pe când avea 20 de ani, alături de Kristen Stewart și Dakota Fanning.

Au urmat roluri în „The Good Doctor” în 2011, alături de Orlando Bloom și „Magic Mike” din 2012, cu Channing Tatum.

În timpul filmărilor pentru „Magic Mike”, Riley s-a îndrăgostit de actorul britanic Alex Pettyfer, cu care urma să se căsătorească în același an, însă relația nu a rezistat.

Nu după mult timp, Riley a început să filmeze „Mad Max: Fury Road” în Namibia, unde l-a întâlnit pe cascadorul australian Ben Smith-Petersen. S-au căsătorit în februarie 2015, iar luna de miere a durat două săptămâni, până când au început filmările la serialul de american televiziune „The Girlfriend Experience”.

Citește și Laurențiu Reghecampf ar fi plecat de acasă de 6 luni, doar cu hainele de pe el

Gestul făcut de Monica Gabor după ce s-a despărțit de Mr. Pink. Cine îi este alături în aceste momente?