Ronald Fenty a pus bazele unei companii, împreună cu doi asociați, în 2017, folosind numele de Fenty. Numai că sub același brand vinde cosmetice, lenjerie intimă și încălțăminte și Rihanna, iar fanii sunt debusolați, chiar dacă obiectul de activitate al companiei tatălui Rihannei este cu totul altul, respectiv recrutarea de talente și propulsarea acestora pe piața muzicală.

Prin urmare, Rihanna, cu o avere de 210 milioane de dolari, l-a dat în judecată, cerând și o sumă – necunoscută încă – drept despăgubire. Vedeta originară din Barbados, pe numele din buletin Robyn Rihanna Fenty, își dorește ca tatăl ei să nu mai folosească, pentru compania sa, numele de Fenty.

Deși ar putea părea un pic deplasat gestul unei fiice care își dă tatăl în judecată, de menționat e că firma lui Ronald Fenty a acceptat, în 2017, în numele Rihannei, ca aceasta să concerteze în America Latină contra sumei de 15 milioane de dolari. Bineînțeles că decizia a fost luată de tatăl ei, fără ca măcar Rihanna să știe sau să fie consultată. Cu alte cuvinte, Fenty Entertainment s-a amestecat în viața și contractele vedetei, așa că pe bună dreptate Rihanna a fost deranjată.

Apoi, compania a transmis adesea mesaje ca venind din partea ei – ceea ce nu era cazul -, vorbind adesea în numele ei.

Vezi și Rihanna e însărcinată? După prestația de la Grammy nu mai există nicio îndoială | VIDEO

Citește și: