Părea că în sfârșit vedeta originară din Barbados și-a găsit iubirea și pacea, mai ales că avea la activ cel puțin o relație ”cu scandal”, cea cu Chris Brown, care a și bătut-o.

Vestea că artista în vârstă de 31 de ani s-a despărțit de iubit, după trei ani de relație, când toată lumea aștepta o nuntă sau o sarcină, a venit ca un șoc. Nicio explicație nu a fost oferită de protagoniști. Până la urmă, apropiați ai celor doi au oferit și multașteptatele amănunte.

De vină pentru despărțire a fost familia lui, una conservatoare și resepctată nu doar în țara sa, care ăși dorea o noră ”normală”. Nu au considerat-o niciodată potrivită de noră pe cântăreața de succes, extrem de sexy, chiar provocatoare pe alocuri, o femeie cu multă personalitate, prea multă după părerea lor.

Și-ar fi dorit pentru Jameel o femeie discretă, rezervată, mai umilă, care eventual să stea în umbra soțului. Au considerat-o mereu frumoasă, dar asta nu a fost îndeajuns, a declarat o apropiată de-a cântăreței.

Rihanna ar fi făcut eforturi pentru a deveni mai puțin vizibilă, dar nu e deloc ușor având în vedere statutul ei, de vedetă internațională.

În plus, având propriile afaceri, cu make-up, lenjerie intimă și nu numai, Rihanna are o imagine de păstrat. Nu e simplu deloc pentru ea să-și schimbe brusc imaginea și să devină o fată bună și cuminte, așa cum și-ar fi dorit cei care ar fi putut să-i fie socri, a mai spus sursa.

Acestea fiind spuse, n-a existat cale de mijloc și despărțirea a fost, din păcate, singura variantă.

De la despărțirea de afaceristul saudit, Rihanna a fost văzută în compania lui Drake, cu care a și avut o relație în trecut.

Vezi și Rihanna vorbește pentru prima oară despre iubitul miliardar. Ce planuri are legat de măritiș și copii

Citește și: