Cântăreața și-a afișat mereu trupul bine lucrat la sală în videoclipurile sale, iar imaginile cu ea din vacanță în costum de baie făceau mereu senzație în revistele de specialitate, unde i se puteau admira formele perfecte. Însă, aceasta și-a șocat fanii cu apariția ei pe o plajă din Casa Aramara din Puerto Vallarta, Mexico, unde se află în prezent  vacanță. Îmbrăcată într-un costum de baie portocaliu cu negru și cu o șapcă în cap, Rihanna aproape că e de nerecunoscut din cauza faptului că a pierdut lupta cu kilogramele și a luat enorm de mult în greutate, silueta ei de invidiat dispărând total, fiind înlocuită cu colăcei de grăsime.

Cu toate acestea, deși cântăreața din Barbados este mai plinuță ca niciodată, aceasta se pare că se simte destul de bine în pielea ei și așa, chiar dacă nu mai are abdomenul plin de pătrățele. Ea a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se distrează alături de prietenii ei, savurând câteva băuturi cu alcool.

when you came dressed to be team turtle at the @kendricklamar show! #Chella17 #had2bethere #?

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on


Transformarea ei este cu atât mai uluitoare, cu cât în luna februarie la premiile Grammy, aceasta arăta impecabil și incredibil de sexy, iar faptul că este văzută mereu consumând alcool și fumând infirmă unele zvonuri cum că ar fi însărcinată.

Rihanna a pierdut lupta cu greutatea! Incredibil cât de mult s-a îngrășat

Fotografii: HEPTA