Mai exact, cei doi au realizat o ședință foto cu totul specială, în timp ce merg pe străzile din New York-ul acoperite de zăpadă, Rihanna fiind cu burtica la vedere, în ciuda temperaturilor scăzute. Artista, în vârstă de 33 de ani, și iubitul ei s-au lăsat fotografiați ținându-se de mână și zâmbind, semn că vestea pe care au primit-o acum câteva luni este o bucurie uriașă pentru ei.Îmbrăcată într-o jachetă roz, lungă, pe care a lăsat-o descheiată în zona abdomenului, cântăreața s-a arătat de-a dreptul strălucitoare. Burtica artistei este proeminentă, semn că sarcina este destul de avansată. Rapperul pare topit după Rihanna pe care o sărută mândru și drăgăstos pe frunte, la ședința foto făcută în cartierul în care acesta s-a născut, Harlem.

Rihanna și ASAP Rocky par foarte fericiți

Rocky, foarte privat cu tot ceea ce ține de viața lui personală, a oferit un interviu-eveniment pentru GQ, în 2021, în care a vorbit și despre dragostea lui pentru Rihanna, despre care a zis că este „Aleasa”.

Exclusive – Rihanna and ASAP Rocky having Dinner at a Spanish Restaurant in Soho, New York, USA – 21 Jul 2021SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Dragostea vieții mele, doamna mea”, a spus rapperul, care a adăugat că viața este „mult mai bună” de când este îndrăgostit.

„Viața este mult mai bună când îți găsești aleasa. Ea face cât un milion din celelalte. Când știi, știi. Ea este aleasa”, a spus ASAP Rocky despre Rihanna. Zvonuri despre cuplul format din cei doi artiști au apărut încă din 2013, dar se pare că abia acum a fost momentul potrivit pentru ei. Cei doi par extrem de fericițio că vor deveni părinți.

Foto: Profimedia