Rihanna (34 de ani) a cântat şi a dansat duminică, la State Farm Arena din Glendale, Arizona, unde Kansas City Chiefs a învins Philadelphia Eagles. Artista din Barbados și-a uimit fanii cu show-ul ei exploziv, dar și cu un anunț surprinzător. În timpul spectacolului, Rihanna și-a dezvăluit burtica de gravidă. Îmbrăcată într-un costum roșu aprins, tip salopetă, artista a fost electrizantă și radia de fericire. Vestea că un bebeluș e pe drum a fost confirmată pentru People de un reprezententat de-ai artistei.

Rihanna a interpretat hituri precum „We Found Love”, „Where Have You Been”, „Diamonds” şi „Work”, iar momentul în care și-a dezvăluit sarcina a devenit viral pe rețelele sociale. Rihanna şi rapperul A$AP Rocky, pe numele lui real Rakim Athelaston Mayers mai au un băieţel în vârstă de 9 luni. FOTOGRAFII: PROFIMEDIA

Philadelphia Eagles v Kansas City Chiefs, Super Bowl LVII, NFL, Half Time Show, University of Phoenix Stadium, Glendale  Arizona, USA – 12 Feb 2023SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Rihanna, cea mai bogată cântăreață din lume

În august 2021, Rihanna a devenit cea mai bogată cântăreață din lume. Rihanna a intrat oficial în topul miliardarilor, devenind astfel cea mai bogată cântăreață din lume și a doua cea mai bogată femeie din showbiz, după Oprah Winfrey, potrivit Forbes.

Artista a ajuns la o avere de 1,7 miliarde de dolari din afacerile cu lenjerie intimă, cosmetice și din muzică. Cea mai mare parte a averii sale (1,4 miliarde dolari) a fost dobândită din afacerea Fenty Beauty, unde Rihanna deține 50% din companie. Artista și-a lansat propriul brand de produse cosmetice în anul 2017, din dorința de a face „femeile de pretutindeni să se simtă incluse”.

  

Citește și: Vedetele și tații lor. Știi cum arată părinții Salmei Hayek sau ai lui Jennifer Aniston? Sau cât de bine seamănă Rihanna cu tatăl ei?

Citește și: Rihanna și-a dat în judecată tatăl. Totul pleacă de la bani, dar cine are dreptate?