Așa după cum au remarcat și fanii ei, Rihanna s-a îngrășat vizibil. De data aceasta cântăreața nu mai poate spune că e vorba despre veșnicele ei fluctuații de greutate, așa cum s-a apărat în alte rânduri. De altfel, zvonuri despre o eventuală sarcină tot există de la sfârșitul anului trecut, iar vedeta nu a făcut nimic ca să le infirme.

Și felul în care cântăreața originară din Barbados a dansat, duminică, la gala Premiilor Grammy, vorbește despre o eventuală sarcină. Vedeta a dansat mai puțin decât de obicei, iar mișcările ei au fost mult mai rezervate decât în alte rânduri.

Mai mult, la un moment dat, în timpul melodiei destul de ritmate, ea chiar s-a așezat, odihnindu-se câteva secunde.

Chiar în timp ce cânta pe scenă, la Grammy, Internetul a fost luat cu asalt de comentariile fanilor, legate de sarcină. ”Întrebarea orei: Este Rihanna însărcinată?”, a scris cineva.

Altcineva a afirmat, fără drept de apel: ”Rihanna este gravidă. Știu pentru că sunt însărcinată (și îmi dau seama)”.

”Rihanna e sigur însărcinată. Repet, Rihanna așteaptă sigur un copil!”, scrie altcineva.

”Doar eu cred că Rihanna e însărcinată? Niciun plan apropiat în timpul filmării, ceva se întâmplă”, exclamă un fan.

O altă fană remarcă faptul că ”Rihanna respiră ca o femeie gravidă”, afirmație cu care mulți alți internauți au fost de acord.

Cât despre bust, toată lumea a remarcat că acesta e din ce în ce mai plin în ultima vreme, tipic unei gravide. Iar o privire atentă pe contul de Instagram al vedetei dezvăluie faptul că aceasta nu prea a mai postat fotografii în care abdomenul să fie vizibil. A postat mai mult fotografii de tip portret sau care îi ascund zona mediană.

Vedeta formează de o vreme un cuplu cu miliardarul Hassan Jameel. Cei doi au fost fotografiați în timp ce se sărutau languros la piscină, în Spania, într-un loc public. Apoi, paparazzii i-au găsit luând o cină târzie într-un restaurant intim din Londra. La sfârșitul anului trecut, Rihanna a fost filmată purtând și un inel despre care presa a scris că ar fi de logodnă.

Foto: Instagram

Citește și: