Hoţii au reuşit, însă,  să fugă înainte de sosirea oamenilor legii. După ce au studiat camerele de supraveghere, polţiştii au constatat că trei bărbaţi de culoare dăduseră buzna în vila de 6,8 milioane $ a vedetei în jurul orei 21.30. Nu se ştie deocamdată cine sunt aceştia, nici dacă au plecat cu ceva. Cântăreaţa nu era acasă în timp ce infractorii au intrat în locuinţa ei.

Poliţiştii au fost informaţi de jaf, datorită sistemelor sofisticate de alarmă şi supraveghere instalate în casa Rihannei.

Casa Rihannei, jefuită și în luna mai

Chris Brown, fostul iubit al Rihannei, care a snopit-o din bătaia în seara galei premiilor Grammy din 2009, i-a sărit în ajutor artistei. Cântărețul vrea să joace rolul de detectiv și să-i găsească pe cei trei bărbați care i-au spart Rihannei casei.

„Rihanna este îngrozită și speriată de acest al doilea jaf. Este ușurată că nu s-a aflat în caă în timpul atacului, dar se simte violată pentru că știe că niște străini au pătruns în casa ei. Ea este foarte vulnerabilă acum, și faptul că fostul ei iubit Chris a venit să-i ofere ajutor, a impresionat-o foarte mult. Ea apreciază faptul că lui încă îi pasă de ea așa mult”, a declarat o sursă pentru Hollywood Life.

Rihanna a mai avut casa spartă în luna mai, de Eduardo Leon, un tânăr de 26 de ani, care a fost arestat de autorități.  Leon a fost inculpat pentru furt, vandalism, hărţuire şi opunere de rezistenţă la arestare.

Citește și: