E cea mai bogată cântăreață din lume. Rihanna a intrat oficial în topul miliardarilor, devenind astfel cea mai bogată cântăreață din lume și a doua cea mai bogată femeie din showbiz, după Oprah Winfrey, potrivit Forbes. Artista în vârstă de 33 de ani a ajuns la o avere de 1,7 miliarde de dolari din afacerile cu lenjerie intimă, cosmetice și din muzică.

Potrivit revistei Forbes, Rihanna are o avere de 1,7 miliarde de dolari, iar cei mai mulți bani nu i-a făcut însă din muzică, ci din afacerile ei care sunt extrem de profitabile. Rihanna a devenit acum cea mai bogată cântăreață din lume și a doua cea mai bogată femeie din showbiz, după Oprah Winfrey (2,7 miliarde de dolari).

Cea mai mare parte a averii sale (1,4 miliarde dolari) a fost dobândită din afacerea Fenty Beauty, unde Rihanna deține 50% din companie.

Artista și-a lansat propriul brand de produse cosmetice în anul 2017, din dorința de a face „femeile de pretutindeni să se simtă incluse”. Patru ani mai târziu, compania i-a oferit unul dintre cele mai exclusiviste titluri.

Fenty Beauty a fost înființată în 2017 în parteneriat cu un alt gigant, LVMH. Veniturile din această afacere depășesc anual suma de 550 de milioane de dolari.

*EXCLUSIVE* Rihanna looks stunning and sexy displaying her legs in NYCSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH) este condusă de Bernard Arnault, care ocupă poziția a doua în topul celor mai bogați oameni din lume, după fondatorul Amazon, Jeff Bezos.

Celelalte 3 milioane ale artistei provin din compania sa de lenjerie intimă, care are o valoare estimată la 270 de milioane de dolari, și din cariera sa muzicală.

Aceasta a declarat în anul 2019 că și-a dorit un echilibru între viața personală și muncă. Rihanna a luat o pauză de la muzică. Nu a mai lansat nicio piesă proprie din 2016. Ultimul album pe care l-a scos a fost “Anti”.

Foto: Profimedia

Citește și:

Gabriela Cristea plătește pentru o greșeală veche de ani buni! Executată silit pentru un credit vechi

La 63 de ani, celebrul actor se căsătorește pentru a șasea oară. Viitoarea lui soție e mai tânără cu 27 de ani