„Fiul nostru Renn Martin-Yosef s-a născut”, a scris Ricky Martin alături de o imagine cu fiul ei pe care îl ține în brațe, alături de hashtag-ul #thababyisborn.

 

 

View this post on Instagram

 

Nuestro hijo Renn Martin-Yosef ha nacido. #elbebéhanacido

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

Ricky Martin și Jwan Josef au împreună doi gemeni, Valentino și Matteo și o fiică, Lucia. Anunțul despre mărirea familiei a fost făcut de Ricky Martin în septembrie, când artistul se afla la Human Rights Campaign National Dinner. În timpul discursului de acceptare al premiului pentru lupta pe care o duce pentru comunitatea LGBTQ, Ricky Martin a vorbit despre familia sa.

„Familia mea este aici. Jwan, nu te văd, dar soțul meu, Jwan, te iubesc. Gemenii mei frumoși, Valentino și Matteo, sunt și ei aici. Vă iubesc din toată inima, voi sunteți puterea mea, voi mă inspirați în fiecare zi, voi mă motivați să continui ceea ce fac și sunteți copii extraordinari. Te iubesc Lucia, fiica mea care nu este aici cu noi, ea a rămas cu bunica, dar și ea este lumina vieții mele. Și apropo, trebuie să vă anunț că vom avea încă un copil”, a spus atunci artistul, dezvăluind totodată că iubește familiile mari.”

 

Ricky Martin și Jwan Josef s-au cunoscut pe Instagram și au început să se întâlnească din anul 2016.