Actrița venezueleană Catherine Fulop  a făcut o mărturisire neașteptată în programul ei  „Beautiful Afternoons”. Aceasta susține că Ricky Martin și actuala ei cumnată,  jucătoarea de tenis Gabriela Sabatini,  au avut parte de o scurtă poveste de dragoste.

Catherine a povestit că idila s-a întâmplat în anii 90. Mai exact, în 1992, când Gabriela Sabatini era o jucătoare de tenis cunoscută în întreaga lume, iar Ricky Martin se afla la începutul carierei lui. Cei doi au fost surprinși de mai multe ori împreună și la acea vreme publicațiile din întrega lume au scris că între cei doi s-a înfiripat o poveste de dragoste. Însă, niciunul dintre ei nu a recunoscut relația, până acum când Catherine a povestit tot.

Ricky Martin a fost îndrăgostit de John Travolta

Însă, se pare că relația lor nu a fost una serioasă, ci doar una trecătoare care s-a transformat într-o frumoasă prietenie.

 

View this post on Instagram

 

@rolandgarros ❤️? Ph: marianoAbad #rolandgarros #tennis #tenis

A post shared by Gabriela Sabatini (@sabatinigaby) on

” Îl cunosc pe Ricky de când jucam rolul lui  Abigail ( într-o telenovelă ce a fost difuzată din 1988 până în 1989), și el era Menudo. Era faimos, dar nu era încă un megastar. (…)Îmi amintesc că el a venit în Argentina și a dorit s-o cunoască pe Gaby, așa că le-am făcut lipeala și Gaby a avut sentimente pentru el.  Ricky Martin a venit la mine la masă cu ea, am poze cu ei îmbrățișându-se”, a povestit Catherine.

”A fost o iubire trecătoare.(…) El a invitat-o pe ea în Uruguay, ea s-a dus, a fost la concert cu el și lucruri de acest gen. Apoi, au rămas prieteni și sunt și acum”, a mai spus Catherine Fulop.

Peste câțiva ani, Ricky și-a dat seama că de fapt îi plac mai mulți bărbații. Artistul a  povestit că și-a dat seama de acest lucru după ce a început să aibă simpatii pentru un actor celebru la Hollywood, John Travolta.

”Când am văzut scena cu John Travolta în care poartă doar lenjerie intimă și se ridică de pe un scaun, după care se așază, mi-am zis <>. Apoi am văzut filmul ăsta de vreo opt ori și nu știam de ce”, a mărturisit, amuzat, cântărețul.

 

La ora actuală, Ricky Martin (48 de ani) este căsătorit cu Jwan Yosef  și are patru copii, gemenii Mateo și Valentino (de 11 ani), Lucía (de 1 an) și Renn, care a venit pe lume în vârstă de cinci luni.

 

Citește și: