Artistul în vârstă de 46 de ani a confirmat vestea, spunând că toate actele necesare au fost completate, că din punct de vedere el și Jwan sunt soți, dar că până la nuntă va mai dura câteva luni, scrie FemaleFirst.

Tot el a mai spus că a fost semnat inclusiv un contract prenupțial.

Ricky și Jwan au început să se întâlnească în 2016 și s-au logodit în noiembrie, același an. Se pare că Jwan a fost acceptat inclusiv de cei doi copii ai cântărețului, Matteo și Valentino, ambii în vârstă de 8 ani.

Într-o emisiune a lui Ellen Degeneres, Ricky Martin povestea și cum l-a cerut de soț pe Jwan. ”Am îngenuncheat și am scos cutiuța din metal”. Însă în loc să-l întrebe pe iubitul său dacă vrea să-i fie soț, i-a spus ”Ți-am luat ceva”. I-a spus apoi că vrea să-și petreacă viața cu el, iar replica a fost ”Și care e întrebarea?”. În cele din urmă a fost rostită, iar răspunsul a fost unul pozitiv.

Cât despre petrecerea care va urma, aceasta nu va fi una intimă, așa cum se întâmplă în cazul multor celebrități. Ricky Martin a promis că ceremonia va fi una publică, că-și dorește să împărtășească acele momente cu întreaga lume.

”Va fi un mare eveniment. Și lumea va vorbi despre el. Suntem o familie modernă și cred că oamenii trebuie să vadă. Vreau ca frumusețea acestei familii să fie considerată normală. De aceea vreau să fac publică (ceremonia – n. red.) și nunta va putea fi văzută în întreaga lume”, a mai declarat artistul, care cu ani în urmă rupea topurile cu hituri ca ”Livin La Vida Loca”.

Ricky Martin casatoritSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Recent, Ricky, care în 2010 a anunțat că este gay, uimind o lume întreagă, a și postat pe Instagram mai multe fotografii în care apare împreună cu soțul său și copiii.

Vezi și Ce copii frumoși are Ricky Martin! Artistul se pregătește să devină din nou tătic

Citește și: