„Am decis să punem capăt căsniciei noastre cu dragoste, respect și demnitate pentru copiii noștri și onorând ceea ce am trăit ca și cuplu în toți acești ani minunați”, spun superstarul portorican și artistul siriano-suedez, într-o declarație comună pentru PEOPLE.

„Cea mai mare dorință a noastră acum este să continuăm să avem o dinamică familială sănătoasă și o relație axată pe pace și prietenie, pentru a continua creșterea comună a copiilor noștri, păstrând respectul și dragostea pe care le avem unul pentru celălalt”, mai spune fostul cuplu, care are patru copii: fiica Lucia, născută în 2018, fiul Renn, născut în 2019 și gemenii Matteo și Valentino, născuți în 2008.

Ricky Martin și Jwan Josef divorțează. S-au cunoscut în 2015, s-au căsătorit în 2017

Ricky Martin (51 de ani) și Jwan Josef (38 de ani) s-au cunoscut pe Instagram, în 2015, și au început să iasă împreună șase luni mai târziu. S-au căsătorit în 2017. În momentul în care cei doi s-au cuplat, Ricky Martin era tată singur pentru gemenii Valentino și Matteo, acum în vârstă de aproape 15 ani, obținuți de la o mamă surogat. Între timp, la un an de la căsătoria lor, au apărut pe lume Lucia și, 9 luni mai târziu, Renn.

Ambii foști parteneri, care vorbesc fiecare mai multe limbi, au decis ca și copiii lor să devină fluenți în spaniolă, engleză, franceză.

„Vorbim spaniola acasă, dar ei vorbesc, de asemenea, engleza și franceza”, povestea Ricky Martin în 2013, la emisiunea „The Ellen DeGeneres Show”, menționând că fiii săi gemeni au fost înscriși la o școală franceză. „Vreau ca ei să fie expuși la orice”. FOTOGRAFII: PROFIMEDIA

Golden_Globe_4_01_07_GROSBY-94SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și: Fotografii rare cu gemenii lui Ricky Martin. La 14 ani, băieții sunt copia fidelă a tatălui lor: „I-ai clonat?”

Citește și: Răsturnare de situație în cazul lui Ricky Martin, după ce a fost acuzat de incest și de hărțuire sexuală. Soțul solistului a făcut anunțul