Cântărețul, în vârstă de 45 de ani, și Jwan Yosef (32 de ani) s-au logodit la sfârșitul anului trecut și au planuri mari împreună. „Va fi un eveniment mare. Vreau să fie ceva grandios. Cu siguranță, o să mă căsătoresc în Puerto Rico. E ceva ce trebuie să se întâmple”, a declarat artistul pentru „E! News”.

“Puerto Rico este locul une m-am născut și unde se află familia mea. El este din Suedia și are și rude din Siria, așa că vom face ceva internațional. Vom vedea ce se va întâmpla”, a mai spus acesta.

Cu toate acestea, Ricky Martin  recunoaşte că pregătirile nu sunt tocmai ușoare pentru că organizarea unui astfel de eveniment este mai dificilă decât pare.

Ricky Martin a anunțat că se căsătorește:  „Va fi un eveniment mare. Vreau să fie ceva grandios”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Citește și:Fata lui Teo Trandafir s-a transformat într-o adevărată domnișoară! Iată fotografia Maiei care a făcut-o atât de mândră pe mama ei!

Cei doi s-au logodit anul trecut

„Toată lumea vorbește despre nuntă, însă nimeni nu spune nimic despre organizarea acesteia pentru că acest lucru este destul de dificil. Nu mă gândeam că este așa complicat să ne adunăm toți la o petrecere așa cum ne dorim noi”, a mai spus cântărețul, dând asigurări că va fi ceva memorabil.

Martin a dezvăluit în emisiunea lui Ellen DeGeneres, că el a fost cel care l-a cerut în căsătorie pe iubitul lui. „Eu l-am cerut. Am fost foarte emoționat, dar m-am pus în genunchi și am scos cutia de metal pe care o aveam într-un săculeț de catifea și în loc să-i spun «te măriți cu mine», i-am zis «Ți-am luat ceva» și apoi el a zis «Da» și i-am spus «Vreau să-mi petrec toată viața alpturi de tine», iar el m-a întrebat «Şi care e întrebarea?». Aşa că l-am întrebat: «Vrei să te căsătoreşti cu mine?»“, a dezvăluit artistul.

Totodată, Ricky a mărturisit că viața lui s-a schimbat complet de când a devenit tată. „Când devii părinte viața se schimbă. Știu că nu sunt singurul tată care spune asta, dar tot ce fac are legătură cu copiii mei”, a mai declarat acesta.

Latin-loverul a devenit tatăl a doi băieți gemeni, în 2008, care au fost concepuți prin inseminare artificială cu ajutorul unei mame surogat.

Citește și: