Richard Gere este poate unul dintre cei mai doriți bărbați ai anilor ‘80, iar rolul din Pretty Woman l-a făcut și mai celebru decât era.

A mai fost căsătorit de două ori, prima dată cu Carey Lowell, între 2002 și 2016, și cu top modelul Cindy Crawford, din 1991 și până în 1995, însă adevărata fericire a găsit-o abia la 69 de ani, atunci când s-a însurat cu Alejandra María Silva García-Baquero, publicistă și activistă politică de origine spaniolă, mai tânără decât el cu 34 de ani.

Cei doi au doi băieței, unul de 4 ani și un altul de doi, însă se știe foarte puțin despre ei, vedeta ținându-i departe de ochii curioșilor.

Recent, însă, Richard Gere, soția sa și cei doi micuți ai lor au fost surprinși de paparazzi în timp ce se aflau în Ibiza, la bordul unei ambarcațiuni. În imaginile actorul pare extrem de preocupat de unul dintre fii săi, în timp ce mai tânăra sa soție îi acordă toată atenția ei celuilalt micuț.

Richard Gere and family were seen enjoying in FormenteraSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 20

S-au cunoscut în Italia

Cei doi s-au cunoscut în 2014, când starul din Richard Gere a mers într-o vacanță în Positano, Italia, și a stat cazat la un hotel pe care aceasta îl conducea.

La vremea respectivă, Alejandra era în plin proces de divorţ de primul soţ, Govind Friedland, cu care un fiu, Alberto, acum în vârstă de 6 ani, însă actorul i-a trimis flori în fiecare zi, până când ea a aceptat să iasă împreună.

Nuntă ca-n basme

După o relație de mai puțin de 4 ani, Richard Gere și Alejandra Silva s-au căsatorit pe moșia actorului de langă New York într-o ceremonie inspirată din basmele indiene, după ce, în prealabil Alejandra s-a convertit la religia sotului, budismul.

Pentru a aduce la viață basmul indian pentru ceremonie, Gere si Silva au adus corturi speciale din Jaipur și au decorat florile cu steaguri tibetane.

Cuplul și-a făcut intrarea într-un tuk-tuk, un vehicul tradițional din Asia de Sud. Atât mirele, cât și mireasa au purtat ținute cu motive indiene.

Își declară iubirea în cel mai frumos mod

„Sunt cel fericit om din univers. Cum aș putea să nu fiu? M-am căsătorit cu o femeie frumoasă care este deșteaptă, sensibilă, se dedică în acțiuni caritabile, este amuzantă și rîbdătoare, știe cum să ierte, este o bucătărească excelentă și face cele mai bune salate din lume’, declara la scurtă vreme după nuntă Richard Gere.

„Alejandra meditează, este vegetariană și o mamă grozavă. Are atingerea unui înger…și este, de asemenea, și spaniolă: pământul regilor și al reginelor, al lui Cervantes și a lui Bunuel..Nu poți găsi nimic mai bun de atât”, a mai spus el.

Soția lui vorbește, de asemenea, la fel de frumos despre el, și spune că Richard Gere o face să se simtă ca într-un „basm adevărat” și se consideră cea mai norocoasă femeie din lume pentru că l-a cunoscut.

Un an mai târziu de la fabuloasa nuntă, Alejandra a adus pe lume primul copil al cuplului, un băiețel pe care l-au numit Alxander, iar în urmă cu doi ani, în 2020, cei doi au fost binecuvântați cu încă un fiu, despre care nu se știe nici până în prezent cum se numește.

Citește și: Băiețelul de 4 ani al lui Mick Jagger e bucățică ruptă din el. E frumos ca în revistele de modă!

xBubu Cernea s-a însurat! Primele imagini de la cununie. Cine e frumoasa mireasă Elena Mogîldea