Richard (70 de ani) și Alejandra (36 de ani) au devenit părinții unui băiețel pe nume Alexander, în luna februarie, iar vestea că vor deveni din nou părinți a luat prin surprindere pe toată lumea. Purtătorul de cuvânt al cuplului a refuzat să comenteze subiectul, nu a confirmat, dar nici nu a negat informația.

Richard Gere va deveni tătic a doua oară

Cei doi mai au câte un copil și din mariajele anterioare. Richar este tatăl unui băiat de 19 ani, pe nume Homer James Jigme,  pe care îl are din căsătoria cu Carey Lowell, iar Alejandra mai are un băiețel de 6 ani, Albert, cu fostul ei soț, Govind Friedland.

Celebrul actor a dezvăluit pentru revista „Hola!’că este cel mai fericit om din univers. Deși a ajuns la 70 de ani, Richard pare să-și trăiască a doua tinerețe lângă soția lui mult mai tânără, activista spaniolă, Alejandra, în vârstă de 36 de ani, iar acesta radiază de fericire.

„Sunt cel fericit om din univers. Cum aș putea să nu fiu? M-am căsătorit cu o femeie frumoasă care este deșteaptă, sensibilă, se dedică în acțiuni caritabile, este amuzantă și rîbdătoare, știe cum să ierte, este o bucătărească excelentă și face cele mai bune salate din lume’, a declarat Richard.

 

Gere și Alejandra s-au căsătorit înaprilie 2018, la o fermă de lângă New York.