Richard Gere și Alejandra Silva au fost surprinși recent în două ipostaze complet diferite: la plajă, în costume de baie, și pe covorul roșu, în ținute de gală. Cei doi au participat duminică la Gala Starlite Porcelanosa, la Marbella, în Spania. Au fost strălucitori și au făcut risipă de gesturi tandre. Îmbrăcată într-o rochie de un galben tare, cu bucle aurii, Alejandra Silva a arătat ca o divă, iar soțul ei septuagenar nu și-a putut lua mâinile de pe ea.

La fel s-a comportat și în vacanța recentă din Ibiza, Spania, țara natală a Alejandrei Silva. Richard Gere își ține soția de mână și pe plajă, când pur și simplu stă în picioare, o îmbrățișează și o sărută. Asta da pasiune! Actorul nu mai seamănă cu personajul chipeș căruia i-a dat viață în „Pretty Woman”, dar șarmul cu siguranță nu se pierde odată cu vârsta.

Richard Gere and Alejandra at the Gala Starlite in MarbellaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Richard Gere, din nou tată la aproape 70 de ani

Richard Gere și Alejandra Silva s-au căsătorit în urmă cu patru ani și au împreună două băieței, în vârstă de 2, respectiv 3 ani. Ambii mai au copii din mariajele anterioare. Gere are un fiu în vârstă de 22 de ani, Homer, cu cea de-a doua soție, Carey Cowell. Silva, care este fiica lui Ignacio Silva, fostul vicepreședinte al clubului de fotbal Real Madrid, are un băiat de 9 ani, Albert, cu primul soț, Govind Friedland.

Citește și: Pierce Brosnan și soția lui au sărbătorit 21 de ani de căsnicie. Adorabilul mod în care actorul a ținut să marcheze momentul

Citește și: Ray Liotta a murit în somn la numai 67 de ani. Acesta a fost finalul unei vieți demne de un scenariu de film: actorul a fost abandonat la naștere, iar mama adoptivă i-a murit în brațe