Starul din ”Pretty Woman”, în vârstă de 68 de ani, a povestit că în fiecare dimineață se trezește cu zâmbetul pe buze, nevenindu-i să creadă că are la braț așa o femeie frumoasă.

”Sunt cel mai fericit om din Univers. Cum aș putea să nu fiu? Sunt căsătorit cu o femeie frumoasă, care e deșteaptă, sensibilă, care-i ajută pe cei din jur, care e un bucătar excelent – și face cele mai bune salate din lume! Alexandra meditează, e vegetariană, o mamă minunată, are atingerea unui înger… și mai e și din Spania, pământul regilor și reginelor, al lui Cervantes și Bunuel… Nu poți să ai mai mult de atât”, a declarat actorul.

Iată ce spune și Alejandra despre el

Iar sentimentul e cu siguranță reciproc, dacă iei în considerare și declarațiile Alejandrei. Aceasta susține că a știut de la încept că Richard îi este destinat. ”Simt că trăiesc un basm aievea. Fără niciun dubiu, mă simt cea mai norocoasă femeie din lume. Este cel mai modest, sensibil, afectuos, atent, amuzant, generos bărbat din toți cei întâlniți vreodată. Ce pot să spun? Sunt așa de îndrăgostită!”.

”Cum v-ați simți dacă în fiecare dimineață ați fi întrebați: <>. Nu trece nicio zi în care să nu menționeze ce importantă sunt pentru el. Mă simt foarte norocoasă!”.

Alexandra a povestit și cum s-au cunoscut ea și actualul ei soț: ”Un prieten ne-a făcut cunoștință, ne-am privit unul pe celălalt și am simțit o legătură foarte puternică. Nu ne-am putut abține să nu ne privim întreaga noapte, iar de atunci nu am mai stat departe unul de celălalt”.

Foto: NorthFoto

Vezi și Richard Gere s-a căsătorit în mare secret la 68 de ani. Soția lui este cu 33 de ani mai tânără

Citește și: