Richard Clayderman își dă întâlnire cu publicul din România într-un concert fulminant, cu o producție fără precedent, pe 8 martie 2017, la Sala Palatului. Celebrul pianist va fi acompaniat pe scenă de 100 de instrumentiști, membri ai Orchestrei Simfonice București.

A colaborat cu balerina Monica Petrică, coregraful Răzvan Mazilu și maestrul Gheorghe Zamfir

The Prince of Romance, așa cum este cunoscut pianistul de origine franceză, este un artist foarte atașat de țara noastră și în cazul fiecărui concert pe care l-a susținut în România a introdus elemente noi. De-a lungul timpului, pianistul i-a avut alături pe muzicienii Cameratei Regale, pe prim-balerina Monica Petrică și pe coregraful Razvan Mazilu, dar și pe bine cunoscutul maestru al nailului, Gheorghe Zamfir. De această dată, grația muzicală va fi emanată de virtuozitatea lui Clayderman și a Orchestrei Simfonice București.

Un artist cu sute de discuri de aur și zeci de platină

Richard Clayderman a inovat muzica actuală, dând naștere unui nou stil: New Romantic. Cu o carieră impresionantă de 40 de ani, timp în care a înregistrat peste 1300 de melodii și și-a trecut în palmares peste 150 de milioane de albume vândute, 267 de discuri de aur si 70 de platină, artistul a fost denumit de Cartea Recordurilor “cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor”.

Cea mai cunoscută piesă a sa rămâne “Ballade pour Adeline” care a încântat oameni din toată lumea și care încă reprezintă coloana sonoră a multor povești de dragoste.

Biletele pentru concertul lui Richard Clayderman se pot achiziționa la diferite categorii de preț, în funcție de apropierea față de scenă. Pornesc de la 99 lei, categoria IV, până la 350 lei, categoria VIP și sunt disponibile în rețeaua Eventim.

Credit foto: Facebook