În urmă cu doar câteva săptămâni, Rică Răducanu și soția sa s-au infectat cu temutul virus. Cei doi au fost internați la Spitalul “Victor Babeș” din București și chiar dacă au trecut prin clipe grele, în prezent sunt în afara oricărui pericol.

Rică Răducanu: ”Boala asta e rea…”

Fostul sportiv, acum în vârstă de 74 de ani, susține că s-a vindecat și este fericit că, momentan, el și soția lui se simt mult mai bine.

Admite, însă, că, din punctul său de vedere, boala este foarte grea, mai ales pentru persoanele care se confruntă și cu alte probleme de sănătate.

„Boala asta e rea si, pentru cine mai are si alte boli, e si mai rău.

Nu mi-a fost foarte greu, eu am stat in spital, dar nu am avut mari simptome. Sper să scăpam cat mai repede de această boala. La 10 mai poate se dă drumul la toate, să aduc lăutarii, că tot fac 75 de ani!

A fost beleaua de pe lume sa stau singur acasă, când era soția in spital, m-au luat toate gândurile. Soția încă nu e foarte bine, a stat o lună în spital”, a declarat Rică Răducanu.

Soția lui Rică Răducanu se afla la Matei Balș, când incendiul a pornit

În urmă cu câteva săptămâni, etajul 5 de la Matei Balș a fost cuprins de flăcări. În acel moment, soția lui Rică Răducanu se afla internată în spital, iar din fericire viața sa nu a fost pusă în pericol.

„Sunt supărat rău, sunt singur. Nevasta mea e tot acolo. Bine că a scăpat de focul ăla. Eu am stat la pavilionul 5, care a luat loc. Când eram acolo am vrut să o aduc cu mine în salon, așa mi-au zis doctorii, dar ea n-a vrut. Dacă eu plecam și ea rămânea acolo, cine știe…

Am fost chiar acolo unde a luat foc. Mă gândeam că se poate întâmpla așa ceva, că ce-i acolo… Numai aglomerație. Săracii, doctorii parcă sunt roboți. Nici nu-i vezi. Te ajută cu ce pot. Cred că i-a depășit situația”, povestea Rică Răducanu atunci la Antena Stars.

Vezi și Rică Răducanu, din nou în spital! Fostul fotbalist este operat! Are dificultăți de respirație

Citește și:

Cristina Cioran, noi dezvăluiri despre sarcină: „Există viață după divorț”

Monica Gabor, imagini emoționante alături de fiul lui Mr. Pink