Rică Răducanu a ajuns la spital din cauza unui furuncul nazal, arată Cancan. Nu pare mare lucru, dar durerea este intensă și face respirația anevoiasă, așa că vedeta are nevoie de operație.

Furunculul va trebui eliminat chirurgical, intervenția fiind una complicată, dat fiind locul greu accesibil.

Recent, Rică Răducanu a mai trecut printr-o încercare. El și soția lui au fost depistați pozitiv cu coronavirus. Rică Răducanu a fost internat în Institutul ”Matei Balș”. Bărbatul în vârstă de 74 de ani a fost externat cu puțin timp înainte ca un salon să ia foc. El fusese internat exact în salonul care a luat foc zilele trecute.

Soția lui Rică Răducanu încă era internată în spital, atunci când incendiul a izbucnit.

„Sunt supărat rău, sunt singur. Nevasta mea e tot acolo. Bine că a scăpat de focul ăla. Eu am stat la pavilionul 5 care a luat loc. Când eram acolo am vrut să o aduc cu mine în salon, așa mi-au zis doctorii, dar ea n-a vrut. Dacă eu plecam și ea rămânea acolo, cine știe…

Am fost chiar acolo unde a luat foc. Mă gândeam că se poate întâmpla așa ceva, că ce-i acolo… Numai aglomerație. Săracii, doctorii parcă sunt roboți. Nici nu-i vezi. Te ajută cu ce pot. Cred că i-a depășit situația”, declara Rică Răducanu la Antena Stars.

Vezi și Anna Lesko, despre mama ei, internată în spital cu complicații după Covid-19: „Este complet schimbată”

Citește și:

Gina Matache, bunică a treia oară? Mama Deliei a dat chiar ea răspunsul

Dustin Diamond, Screech din „Salvaţi de clopoţel”, a murit la 44 de ani. A fost răpus de o boală cumplită