„18 ani fericiți, Rianna mea! Înțelepciunea ta este peste anii tăi. Frumusețea ta este „adâncă”, inima ta este suficient de mare pentru a iubi lumea întreagă, simțul umorului tău este imens.

Deci, fie ca tu să cauți mereu binele în tine și în ceilalți! Rămâi bună, puternică și amuzantă! Fie ca toate binecuvântările și bucuriile pe care le meriți să vină la tine astăzi și întotdeauna! Te iubesc până la Lună și înapoi!”, i-a scris actrița fiicei sale, vizibil mândră și emoționată, în limba engleză, limbă cu care, probabil, tânăra rezonează.

În plus, a postat și o fotografie în care apare alături de fiica, fiind vizibilă asemănarea dintre cele două.

corina danilaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Actrița este foarte discretă în ceea ce privește viața personală, motiv pentru care și-a ținut fiica cât mai departe de ochii curioșilor, după ce a divorțat de omul de afaceri Norris Măgean în anul 2009, atunci când Rianna avea numai 5 ani.

Dacă inițial și-a șinut fiica departe de ochii curioșilor, în ultima vreme a făcut-o tot mai vizibilă pe rețelele de socializare, mândră nevoie mare de ea.

Fiica vedetei este de o frumusețe deosebită și a moștenit cele mai frumoase trăsături de la mama ei, lucru evident din fotografia postată pe contul de Instagram, care a strâns peste 4.000 de aprecieri și numeroase comentarii.

„La mulți ani! Sunteți frumoase și senine!😍”, „La mulți ani! E o fetiță minunată și cuminte!”, ❤️„Frumoasă ca mama❤️”, au fost doar câteva dintre comentariile prietenilor virtuali ai actriței.

Vezi și Corina Dănilă are o fiică superbă, pe care a reușit să o ascundă de ochii publicului. Rianna are deja 17 ani!

Citește și:

Gigi Becali abia acum recunoaște că a avut COVID-19: ”Strănutam de două ori și-l aruncam”. Cum s-a tratat

A murit cântărețul Victor Socaciu. De o lună era internat în spital. Mesajul fostei soții, Marina Almășan