Deși păreau destul de apropiate, se pare că Suverana nu o mai are deloc la inimă pe ducesa de Sussex și o evită de câte ori are ocazia. Cel puțin așa susține revista americană  The Globe care a publicat o copie a unui presupus mail scris de regina Elisabeta din care reiese că Suverana  nu se întâlnește cu soția lui Harry decât atunci când este nevoită.

Deranjată de faptul că Meghan încalcă în mod repetat protocolul, deși e de aproape un an în familia regală,  Elisabeta a II-a a decis că trebuie să ia urgent măsuri. Regina  chiar i-ar fi propus strănepotului ei să divorțeze, fiind de părere că ducesa nu se poate acomoda și nu face altceva decât să provoace scandal după scandal. Chiar și Charles i-ar fi spus fiului lui că Meghan trebuie să plece.  În plus, Alteța sa Regală e deranjată și de faptul că Meghan cheltuie foarte mulți bani pe haine și se poartă foarte urât cu angajații de la palat.

Citește și:  Și-a prevestit moartea! Prințesa Diana știa că va fi asasinată. Știa și cum urma să fie ucisă

Regina i-ar fi făcut lui Meghan o ofertă uimitoare

Picătura care a umplut paharul a fost faptul că Meghan a participat recent  la un eveniment monden, deși nu avea voie, având în vedere că este membru al familiei regale, și chiar s-a pozat acolo alături de două prietene. Mai exact, soția prințului Harry a mers la o petrecere organizată de Clare Waight Keller, creatorul de modă care i-a făcut rochia de mireasă, iar Meghan a făcut o fotografie, în care apare într-o rochie Givenchy, ținându-și mâna pe burtică,  alături de două prietene. Acestea au publicat imaginea pe conturile de socializare, iar ulterior a fost ștearsă, la cererea reginei, care a fost foarte deranjată de imprundența ducesei.

 

Mai mult, revista Globe notează că Elisabeta a II-a i-ar fi făcut o ofertă uimitoare lui Meghan, deși aceasta ar fi însărcinată cu gemeni. Regina i-ar fi oferit suma de 37 de milioane de dolari ca să divorțeze de Harry, chiar dacă acest lucru l-ar distruge pe roșcovan. Presa britanică notează că istoria se repetă și că familia regală este disperată să scape de Meghan, așa cum a făcut și cu regretata prințesă Diana.

 

Casa regală nu a comentat informația apărută în publicația americană. De când a devenit soția prințului Harry, Meghan a devenit cel mai controversat personaj din casa regală britanică. În ciuda faptului că s-a scris că ducesa de Sussex nu este potrivită pentru familia regală și că mariajul ei cu Harry nu va rezista, până acum nu s-a adeverit niciun zvon. Mai mult, Meghan și Harry par foarte fericiți împreună, iar mezinul familiei regale vrea să se mute de la palatul Kensington pentru a sta departe de familia regală și pentru a putea să se bucure de o viață cât mai liniștită alături de soția lui și copiii lor ce urmează să vină pe lume în această primăvară.

Citește și: