Potrivit publicației, cei doi actori și-au anunțat deja prietenii despre marele eveniment din viața lor. Aniston i-a spus mai întâi bunei ei prietene, Courteney Cox. Cele două s-au întâlnit, luna trecută,  într-un restaurant din Los Angeles să ia cina, iar Aniston i-a dat marea vestea. „Din ce am auzit, Jen a rămas însărcinată cu Brad, pe cale naturală. Doar s-a întâmplat –fără fertilizare in vitro, fără nimic. Este cu adevărat un bebeluș miraculos”, a declarat o sursă pentru „In Touch”.

Citește și: Cum arată singura fiică a lui Elizabeth Taylor! Are 61 de ani și a moștenit ochii mamei ei

Informația nu a fost confirmată de actori

Mai mult, potrivit publicației, Aniston și Brad i-au anunțat și pe George și Amal Clooney și pe părinții lui Brad că vor deveni părinți. „Mama lui Brad este în culmea fericirii. Ea întotdeauna a plăcut-o pe Aniston mai mult decât pe Angelina Jolie”, declară un prieten al cuplului pentru revista menționată.

„Jolie era oricum furioasă că Brad s-a întors la vechea ei rivală. Va exploda când va auzi vestea că Jen este însărcinată”, declară o altă sursă.

Mai mult, jurnaliștii americani susțin că Brad și Aniston au început deja să decoreze camera copiilor și sunt extrem de fericiți că s-au regăsit din nou. Cei doi ar aștepta să-și finalizeze divorțurile pentru a face marele anunț.

Deși în ultima vreme au tot apărut articole despre împăcarea dintre Brad și Jennifer, cei doi au păstrat tăcere și nu au confirmat, nici nu au infirmat zvonurile. De asemenea, în articolul revistei „In Touch” nu există nicio declarație oficială a actorilor, iar mai multe site-uri susțin că informația ar fi falsă.

 

Citește și: