Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru și artistul și expertul în vinuri Cosmin Tudoran vor fi cei care vopr decide cine va primi șorțul MasterChef.

Din 18 concurenți, doar unul va obține mult râvnitul șorț și premiul de 50.000 de euro.

Ce așteaptă jurații de la concurenți în acest sezon? ”Pentru mine, bucătăria este un loc plin de viață și de emoție! Nu poți găti dacă nu pui emoție și pasiune în mâncare. Le voi oferi șorțul concurenților care îmi vor arăta că au pus sufletul în mâncarea pe care au pregătit-o”, a spus Chef Joseph Hadad.

“Vreau să văd determinare fără niciun compromis. Întotdeauna există o scuză în cazul în care nu ai gătit suficient de bine, dar aici nu avem timp pentru scuze. Pune tot ce ai mai bun într-o farfurie și vei primi șorțul”, a spus Chef Silviu Chelaru.

“Farfuria perfectă trebuie să trimită mesajul corect către creier de la prima mușcătură. Asta este ceea ce caut: concurenți care vor crea gustul suprem”, a declarat și Cosmin Tudoran.

Vezi și Surpriză neașteptată la Pro TV. După o pauză de un an, Dragoș Bucur revine pe micul ecran. Ce emisiune va prezenta

Citește și: