În urmă cu doi ani, celebra Brenda din Beverly Hills 90210 anunța cu lacrimi în ochi că a fost diagnosticată cu cancer în stare terminală și a dezvăluit că a ajuns să se judece cu compania de asigurări State Farm pentru că nu a beneficiat de asistența adecvată din partea firmei atunci când casa ei a fost afectată de focul Woolsey din Malibu.

Luke Perry and Shannen DohertySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

După incendiile de vegetație din noiembrie 2018 ce au cuprins statul California, SUA, Shannen Doherty a susținut că locuința sa a fost devastată și a depus actele pentru a primi despăgubiri în valoare de 1,4 milioane de dolari. Pentru că s-a lovit de refuzul companiei de a-i da banii, actrița și-a cerut drepturile în instanță, conform Dailymail. Reprezentanții firmei s-au apărat și spun că nu au greșit cu nimic refuzând cererea, mai ales că asigurarea actriței nu acoperă pagubele pentru care aceasta solicită despăgubiri.

Shannnen Doherty a fost diagnosticată cu cancer terminal în 2020

Cu toate acestea, actrița are acum câltig de cauză. Lupta lor în instanță a ajuns la final după ce au ajuns, în sfârșit, la o înțelegere.

Potrivit documentelor de la tribunal obținute de Radar Online, pe 24 martie, actrița și compania de asigurări au informat instanța că au fost de acord să respingă cazul „în întregime” cu prejudiciu.


Decizia este uriașă pentru vedeta care a intentat inițial procesul în 2019. La scurt timp după ce a dat în judecată compania, Doherty a anunțat că a revenit cancerul într-o formă mult mai agresivă, iar compania State Farm au spus că nu e vina lor. Reprezentanții companiei au încercat chiar să- i interzică lui Doherty să vobrească despre cancer în timpul procesului. Avocatul lor spunea că el e convins că Doherty plănuia să depună mărturie că acțiunile companiei au „exacerbat sau agravat starea ei de sănătate”.

„Asemenea probe ar trebui excluse ca irelevante, nedrept prejudiciabile și constituie o surpriză nedreaptă împotriva State Farm și nu există nicio bază expertă și/sau medicală care să susțină o astfel de afirmație”, au spus aceștia.

Compania de asigurări a dezvăluit că i-au plătit peste 1,2 milioane de dolari lui Doherty și chiar a pus-o într-o închiriere scumpă în timp ce casa ei era reparată.

În ciuda afirmațiilor lor, un juriu a fost de partea lui Doherty, acordându-i 3 milioane de dolari pentru suferință emoțională, 1 milion de dolari în taxe legale și 460.000 de dolari în bani datorați pentru cheltuielile de trai, toate cheltuielile companiei ajungând la 6.000.000 de dolari

State Farm nu a fost de acord cu decizia și a cerut un nou proces. Însă, săptămâni mai târziu, State Farm și Doherty au pus la punct o înțelegere privată pentru a pune capăt bătăliei. Nu se știe exact suma pentru care s-au înțeles.

Cea mai mare dorință a ei e să trăiască cât mai mult

Shannen a fost surprinsă, în urmă cu câteva zile, într-o benzinărie din Malibu, în timp ce-și alimenta Range Rover-ul. Îmbrăcată toată în negru și cu șlapi, actrița pare într-o formă extrem de bună, în ciuda diagnosticului cumplit pe care l-a primit. Ba mai mult, la un moment dat, ea chiar a fost văzută alergând.

Shannen Doherty (50 de ani) a anunțat în februarie 2020, că a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală, la trei ani după ce cancerul intrase în remisie. Deși inițial reușise să învingă cancerul la sân, boala a recidivat mai agresivă ca oricând. Într-un interviu pentru emisiunea „Entertainment Tonight”, actrița a vorbit despre lupta cu boala cumplită de care suferă, dar a dezvăluit și singura dorință pe care o are pentru 2022, potrivit Daily Mail. Tot ce își dorește este doar ca starea ei să rămână stabilă ca să poate lucra și pentru a se putea bucura de compania celor dragi și de căsnicia ei cu fotograful Kurt Iswarienko.

”Dacă aș visa la ceea ce s-ar întâmpla în 2022, cred că mi-aș dori să se facă mai multe cercetări și să se găsească un tratament pentru cancer. Cred că acesta este ultimul, ultimul meu vis.”, a dezvăluit Shannen.

”În ciuda faptului că mă descurc cu această boală și uneori mă simt bine, încă am cancer. Cancer în stadiul patru, pe care nimeni nu și-l dorește. Dar îl am, așa că deseori mă gândesc: ”OK. Ce pot face pentru a crește gradul de conștientizare, ce pot face pentru a ajuta la strângerea de bani pentru cercetare? Și nu este vorba doar de mine, ci pentru toți ceilalți care suferă de cancer”, a mai spus actrița actrița.

Shannen a devenit un exemplu pentru mulți oameni, pentru că nu s-a lăsat doborâtă de cumplită diagnosticul, ci a continuat să trăiască normal, ca și până acum, și să se bucure de fiecare clipă din viață. Fapt pentru care ea încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de prieteni și familie, dar continuă și să muncească, deși nu știe cât mai are de trăit.

„Mulți oameni care sunt diagnosticați cu cancer în stadiul patru, încep să fie dați la o parte. Se presupune că nu mai pot lucra sau că nu o mai pot face la capacitate maximă, iar asta nu este adevărat. Mi-ar plăcea să nu se mai presupună asta și să ni se ofere șansa de a demonstra contrariul”, a mai spus Shannen, în interviul pentru „GMA”.

Foto: Profimedia

Shannen Doherty a vorbit despre singura dorință pe care o are în 2022: „Acesta este ultimul, ultimul meu vis”

Shannen Doherty a vorbit din nou despre lupta cu cancerul. „Nu vreau să trăiesc doar…”