Și asta pentru că ducesa de Sussex are cea mai bună pregătire academică şi cele mai bune rezultate. Potrivit The New York Post, Meghan Markle a urmat cursurile Universităţii Northwestern din Illinois (SUA), o instituţie prestigioasă.

Meghan a reușit astfel să o surclaseze pe Kate Middleton, care ocupă poziţia secundă pe podiumul „inteligenţei” în familia regală.

Ducesa a absolvit Universitatea Saint Andrews, cotată mai jos decât cea urmată de către cumnata sa. În paralel, prinţul William este pe locul trei, iar prinţul Harry nu a prins top 10.

Prima imagine cu chipul lui Lilibet

Aceasta nu e singura reușită a lui Meghan. Ea a câștigat în decembrie și procesul împotriva The Mail on Sunday, care a publicat un material dintr-o scrisoare privată pe care i-a trimis-o tatălui ei. Tabloidul a reacționat acum și a publicat duminică, pe 27 decembrie, pe prima pagină, decizia Curţii, după ce a pierdut la începutul lunii procesul intentat de Meghan Markle, soţia prinţului Harry.

Editorii The Mail on Sunday au fost obligați să publice pe prima pagină rezultatul înfrângerii sale judiciare și trebuie să-i plătească 450.000 de lire sterline (530.000 de euro) ducesei de Sussex taxe judiciare.

Carte de voeux du prince Harry, duc de Sussex, et Meghan Markle avec leurs enfants, Archie et LilibetSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

După victoria ei, Meghan Markle a declarat imediat: «Aceasta este o victorie nu doar pentru mine, ci pentru oricine s-a simțit vreodată speriat să susțină ceea ce este corect. Deși această victorie creează un precedent, ceea ce contează cel mai mult este că acum suntem suficient de curajoși pentru a remodela o industrie tabloid care îi condiționează pe oameni să fie cruzi și să profite de pe urma minciunilor și durerii pe care le creează.»

Prințul Harry și Meghan Markle au făcut publică felicitarea de sărbători și pentru prima oară în fotografie apare și Lilibet, fetița lor în vârstă de șase luni. E pentru prima dată când i-au arătat chipul micuței. Dacă Archie seamănă cu tatăl ei, de la care a moștenit și părul roșcat, Lilibet pare că a moștenit trăsăturile mamei ei.

În mesajul de pe felicitare se precizează: „Anul acesta, 2021, am primit-o pe fiica noastră, Lilibet. Archie ne-a făcut „mamă” și „tată”, iar Lili ne-a făcut o familie. În timp ce așteptăm cu nerăbdare 2022, am făcut donații în numele dumneavoastră către mai multe organizații care onorează și protejează familiile, de la cele mutate din Afganistan la familii americane care au nevoie de concediu plătit de creștere a copiilor. Vă dorim sărbători fericite și un An Nou prosper! Ca întotdeauna, Harry, Meghan, Archie și Lili.”

Foto: Profimedia