Shannen Doherty (50 de ani) se află în fază terminală, dar nu vrea să se lase doborâtă de boala cu care se luptă de șase ani. Atrița, cunoscută pentru rolul Brendei din ”Beverly Hills 90210”, a continuat să aibă o viață activă și după ce a primit diagnosticul cumplit, ba chiar a continuat să joace în filme, iar eforturile ei par să fi fost încununate de succes. Cel mai noul film al ei, ”List of a Lifetime”, a fost nominalizată la Critics Choice Awards

Îndrăgita brunetă a dezvăluit în emisiunea TV, ”The Talk”, că este foarte încântată de această reușită. Shannen a acceptat să joace în acest film în care se vorbește despre cancer și chiar a regizat.

Acesta este primul proiect în care Doherty vorbește despre problemele de cancer de care suferă. Ea a mărturisit că a fost foarte atentă când a fost vorba să-și redea experiența ei în lumea actoriei, dar scenariul filmului a convins-o.

Doherty a mărturisit că simte că are „o mare responsabilitate” în viața ei publică, separat de viața ei de actor. Responsabilitata de a vorbi despre cancer și de a educa mai mult oamenii, făcându-i să înțeleagă că cei care sunt în fază terminală încă trăiesc și sunt foarte activi, filmul fiind chiar despre acest subiect.

”Sunt foarte, foarte mândră de acest film. A fost o muncă din dragoste. A fost minunat că mai multe femei s-au unit și și-au spus povestea. Nu sunt cea care a avut cancer în film. Kelly Hu este cea care are cancer la sân în film și s-a descurcat de minune.”, a mărturisit actrița.

Jason PriestleySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Celebra Brenda din Berverly Hills 90210 mărturisește că încearcă să nu se gândească la boală, iar soțul ei, fotograful Kurt Iswarienko, este uimit de puterea de care dă dovadă soția lui.

Citește și: Shannen Doherty a vorbit din nou despre lupta cu cancerul. „Nu vreau să trăiesc doar…”

Shannen Doherty, noi declarații despre cancer: „Dacă aș putea să-mi pun o dorință, mi-aș dori doar să trăiesc”

„Soțul meu spune că nici nu își dai seama că am cancer. Nu mă plâng niciodată. Nici măcar nu vorbesc despre el(n.r.- cancer). În momentul acesta, face parte din viața mea”, a declarat Shannen.

Cu toate acestea, cele mai recente imagini cu ea i-au îngrijorat pe fani. Actrița a fost surprinsă de paparazzi pe 3 decembrie în străzile din Santa Monica, Los Angeles, , în timp ce pleca de la restaurantul Giorgio Baldi, unde a luat cina alături de niște prieteni, iar aceasta nu pare a fi deloc într-o formă bună. Cu cearcăne și trasă la față, boala se pare că și-a pus amprenta pe trupul actriței.

Pe Shannen Doherty o știe toată lumea din celebrul serial “Beverly Hills, 90210”, unde a jucat rolul îndregitei Brenda. Deși se bucura de o carieră plină de succes, destinul pare că nu a fost prea blând cu ea. A fost diagnosticată a doua oară cu cancerul, iar de data această se află în stadiul IV.

Fumoasa actriță a dezvăluit în februarie 2020 că a fost diagnosticată cu cancer, în stadiu 4, la trei ani după ce cancerul intrase în remisie. Însă, cu toate acestea a devenit un exemplu pentru mulți oameni, pentru că nu s-a lăsat doborâtă de cumplită diagnosticul, ci a continuat să trăiască normal, ca și până acum, și să se bucure de fiecare clipă din viață. Fapt pentru care ea încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de prieteni și familie, dar continuă și să muncească.

Foto: profimedia

Citește și:

Cele mai recente imagini cu Shannen Doherty i-au uimit pe fani

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în fază terminală, primele dezvăluiri despre copil

Anunțul neașteptat făcut de Shannen Doherty, la un an de când a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală