Anul acesta, trei dintre protagoniștii din Liceenii s-au reîntâlnit și au imortalizat momentul, spre bucuria fanilor. S-au pozat de dragul vremurilor apuse, aducând tuturor fanilor nostalgia acelor ani.

Deși au trecut atâția ani peste ei, cel puțin Ștefan Bănică, dar mai ales Oana Sîrbu nu sunt prea mult schimbați.

Instantaneul a fost postat de Ștefan Bănică pe rețelele de socializare și a strâns peste 5.000 de aprecieri, semn că Liceenii nu e deloc de domeniul trecutului.

”S-a strigat și anul ăsta catalogul”, a scris jucăuș artistul în descrierea pozei.

De altfel, iată ce le scrie un fan: ”Am trait odată cu voi, anii de liceu și chiuleam să mergem să vă vedem la cinema”. Ce poate fi mai frumos pentru un artist decât o astfel de remarcă?

liceeniiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Pelicula ”Liceenii” a avut premiera pe 27 octombrie 1986. Oana a jucat rolul elevei misterioase Dana Vasilescu, de care se îndrăgostește iremediabil chipeșul Mihai, interpretat de Ștefan Bănică Jr.

În ciuda faptului că au trecut peste trei decenii de când au jucat în filmul care i-a făcut celebri, într-adevăr timpul a fost blând cu ei și atât Ștefan Bănică, cât și Oana Sîrbu sunt neschimbați.

Vezi și Oana Sîrbu, despre Ștefan Bănică Junior, partenerul ei din filmul Liceenii: ”Un copil”

Citește și:

Povestea divorțului cuplului Prodan-Reghecampf se complică. Declarațiile celor doi se nuanțează și ies adevăruri dureroase la iveală

Interviu EXCLUSIV Andra: ”Pot să povestesc la infinit despre copiii mei!”