E vorba despre o rețetă de chiftele fără carne, care nu necesită prăjire. Sunt doar pe bază de legume, se fac ușor, sunt sănătoase și super delicioase, dă asigurări actrița Ioana Ginghină.

Pentru că s-a trezit cu poftă de chiftele de porumb, vedeta a împărtășit și fanilor această rețetă. S-a pus pe treabă și nu i-a luat mult prepararea. A avut nevoie de: un dovlecel, o conservă de porumb, o mână de verdeață, ceapă, parmezan, două ouă, un praf de copt și două linguri de făină.

Rețeta de chiftele cu porumb a Ioanei Ginghină

„Am găsit în frigider un dovlecel, pe care l-am dat pe răzătoare, cu tot cu coajă, apoi l-am stors foarte bine. Am tăiat ceapa, pătrunjelul, le-am pus într-un vas și am adăugat porumbul, parmezanul, două ouă, praful de copt, făina, sare și puțin ulei de măsline”, ne arată actrița, într-un filmuleț pe care l-a postat pe paginile ei de socializare.

Din acel amestec, a modelat chiftele de mărime medie, ușor turtite, le-a pus într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și le-a dat pentru 30 de minute la cuptor.

„Au ieșit super delicioase, s-au mâncat pe loc”, a povestit Ioana. Vedeta ne încurajează să încercăm combinații noi, mai dietetice, mai sănătoase, fără să facem rabat de la gustul sau aspectul preparatului.

Vezi și Irina Loghin, despre băutura bizară pe care o consumă pentru a se menține în formă, la 82 de ani. A spus toată rețeta

Citește și:

Cum se înțelege acum Adrian Enache cu fosta soție, cea pe care a părăsit-o pentru Iuliana Marciuc. Cei doi au divorțat acum 13 ani

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru și-au spus „Adio” după vacanța în Zanzibar. Detaliul care i-a dat de gol