Acest nou episod s-a pornit când Oana Roman a fost criticată de internauți pentru că vinde (scump) puișorii cățelușei sale, Luna. Reacția vedetei a fost furibundă.

Oana Roman a declarat că nu a fost ea cea care și-a dorit puii, ci fostul ei partener, însă ea a rămas să se ocupe de ei, pentru că Marius Elisei bea și fumează toți banii pe care îi are.

„Au sărit deșteptele care îmi spun „Nu te mai plânge că strângi după căței, că tu ți-ai asumat să ai pui, dacă o sterilizai pe Luna nu mai aveai problema asta”, ceea ce înseamnă că nu mă urmăresc și habar nu au, pentru că am explicat că nu mi-am dorit acești pui, că Marius a vrut pui, că Marius a spus că se ocupă de ei.

Bine, ar fi fost imposibil să se ocupe de ei, pentru că el n-ar fi avut de unde să plătească niște mii de euro pe care eu i-am băgat în mâncare și în pastile, că el are bani doar de țigări și de băutură, probabil de la mă-sa, nu știu”, a mărturisit vedeta pe InstaStory.

Mai mult decât atât, Oana Roman a precizat faptul că nu își dorește ca lumea să o judece, deoarece nimeni nu știe adevărul. Ea a mai spus că Marius Elisei a vrut puii, însă nu a fost capabil să se ocupe de ei.
„M-am enervat foarte rău! Eu nu vând scump puii ăștia, eu îi dau cât să-mi acopăr fix cheltuielile și ce bani am băgat în ei, atât, în rest nu fac o afacere din asta.

Deci, domnul Elisei și-a dorit acești pui pe banii mei, evident, pentru că n-ar fi avut niciodată cum să cheltuie atâția bani cu sarcina Lunei și cu acești pui, care pe mine m-au costat peste 2.000 de euro. El trebuia să facă credit la bancă să poată să plătească lucrurile astea!

A vrut pui pe banii mei și tot eu am plătit, și tot eu i-am crescut și am avut grijă de ei zi și noapte”, a mai adăugat ea.

oana-roman-scandal-marius-elisei-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Marius Elisei a explodat la adresa fostei soții: ”Te-am făcut mamă și nu meritai!”

Reacția lui Marius Elisei a venit destul de repede și a lăsatr pe toată lumea cu gura căscată. Pe rețelele personale de socializare, Marius Elisei i-a transmis Oanei Roman că o roagă să înceteze să mai vorbească despre el, pentru că minte. A plusat și a lansat și niște injurii la adresa ei.

„Deci te rog frumos să încetezi să mai vorbești despre mine și niște aberații care știi bine că multe dintre ele sunt niște minciuni.

Tu niciodată nu te uiți în oglindă înainte să vorbești? Niciodată nu te gândești înainte să vorbești? Că poate cineva, mai târziu, va avea de suferit.

Crezi că mă ataci așa cum crezi tu că o să mă ataci? Dacă vrei să ne atacăm, ne atacăm și vei vedea că o să ieși în pierdere. Faci niște afirmații care crezi că te ajută la ceva?”, a spus fostul partener al vedetei pe Instagram.

Mai mult decât atât, Marius Elisei s-a arătat foarte deranjat de acuzațiile făcute de Oana Roman și a început să o jignească pe aceasta. I-a spus nici mai mult, nici mai puțin că nu merita să o facă mamă sau mireasă, făcând referire și la caracterul ei ”adevărat”.

„Plus de asta, ține cont că te-am făcut mamă și nu meritai, te-am făcut mireasă și nu meritai, nu meriți nimic, absolut nimic la ce caracter ai, adevăratul tău caracter!

Dacă mă apuc să-ți dau masca aia jos, nu știu dacă o să fie bine, dar eu mă gândesc la cine o să sufere mai târziu.

Și nu uita, vezi că te-am luat grasă și te-am lăsat slabă! Ar trebui să-mi mulțumești!”, a mai adăugat acesta.

Reacția ironică a Oanei Roman

Auzind cele spuse de Marius Elisei la adresa ei, reacția vedetei nu s-a lăsat așteptată. Oana i-a oferit pe dată un răspuns, precizând, în mod ironic, că acesta este „un gentleman”. Totodată, a subliniat că nu îi datorează lui faptul că ea a reușit să slăbească.

„A venit și răspunsul. Mulțumesc. Un adevărat gentleman educat, inteligent și plin de bun simț.
P.S. Ceri să-ți mulțumesc pentru că am avut voință și determinare să arăt așa azi? Bine. Îți mulțumesc.”, i-a transmis Oana Roman fostului ei soț.

Oana Roman a publicat mesaje în care vorbește despre durerea Isei

Oana Roman a mai mărturisit că nu este afectată de despărțirea de Marius Elisei, însă cea care suferă cu adevărat este fiica lor. Vedeta susține că Isabela plânge de dorul tatălui, pe care nu l-a mai văzut de trei săptămâni.

Oana Roman susține că fostul ei soț a blocat-o pe toate platformele de socializare și nu mai poate comunica nimic cu privire la fetița lor. A mărturisit că se simte obligată să facă mesajele publice deoarece acesta nu a mers deloc să își vadă fata, pe motiv că nu are suficient timp și îi e foarte greu, dacă nu imposibil să se organizeze.

”Având în vedere că fostul meu soț mi-a dat block peste tot și nu îi pot comunica nimic referitor la copilul nostru. Mă obligă să-i transmit public mesajele trimise în ultima perioadă referitor la atitudinea sa vis-a-vis de Isabela.

De duminică până azi am trimis următoarele mesaje. Azi am venit acasă și am găsit-o pe Isa plânsă pentru că l-a sunat să-l roage măcar să o ia într-o zi de la after, să petreacă un pic de timp cu el, iar el i-ar fi răspuns că trebuie să vadă cum se organizează și încă nu-i poate da un răspuns.”, a scris Oana Roman pe contul ei personal de Instagram, unde a redat și mesajele transmise de ea către acesta.

”Ai promis ca să te vezi cu Isa. Te sună de azi dimineață în continuu și nu răspunzi. Felicitări! Ți-ai bătut joc de Isa, te-a așteptat ieri toată ziua, nici măcar nu ai răspuns la telefon.

Te-am sunat de nu știu câte ori și tu spui că te bufnește râsul la declarațiile mele. Să-ți fie rușine, Isa nu merită așa bătaie de joc!

Nu ți-ai văzut copilul de peste trei săptămâni. Te sună, îți spune că vrea să te vadă. Te-a așteptat duminică toată ziua, nici măcar nu i-ai răspuns la telefon.

Este inadmisibil să te porți în felul ăsta cu ea. Ea nu are nicio vină și este copilul tău și te iubește. De ce-ți bați joc de ea?

E așa greu să te vezi cu ea măcar o oră? Nu să plătești, nu s-o duci dimineață la 7 la școală, nu nimic. Doar s-o vezi să petreci timp cu ea! Cât de greu poate fi?”, sunt mesajele trimise de Oana Roman pentru Marius Elisei.

Vezi și Odată pornită, nu se mai oprește! Oana Roman dă din casă în continuare legat de relația cu Marius Elisei. Ce sfaturi are pentru femei

Citește și:

Bendeac, impresionat de Fuego: ”Omul este o legendă, nu glumesc! Este absolut genial!” Prima reacție a lui Fuego

Scandalul A.S.I.A ia amploare. Iana și Sorana răspund după acuzațiile Irinei Nicolae: „Irina nu a fost chemată pentru că…”