În ciuda tuturor discuțiilor provocate, protagoniștii, Mario Fresh și Alexia Eram, nu au negat, dar nici nu au confirmat despărțirea.

Totuși, după ce imaginile cu Mario Fresh în brațele altei domnișoare au devenit virale, artistul a avut o primă reacție pe contul său de socializare.

Nu a spus o vorbă despre relația lui, însă a ținut să transmită un mesaj pentru cei care au comentat și criticat comportamentul de la petrecerea unde a fost filmat.

„Educația nu mă lasă să le spun unora tot ce merită”, au fost cuvintele distribuite de artist.

Filmarea în cauză a aoprut pe Tik Tok, iar în ea apar Mario Fresh și o domnișoară, în timp ce se aflau împreună într-un club și păreau extrem de apropiați.

Clipurile au fost publicate de nimeni altul decât Lino Golden, prietenul bun al lui Mario Fresh. Imaginile îl arată pe artist în timp ce o îmbrățișează pe tânără și nu se ascunde vreo secundă de cameră.

Cine este Mario Fresh

Originar din Iași, Mario Fresh a avut un start timpuriu în muzică, la vârsta de cinci ani. La doar șase ani, el câștiga premiul întâi la Festivalul Cerbul de Aur Junior și la Festivalul Mamaia Copiilor.

În 2009 ieșea pe locul al doilea la aceleași festivaluri, iar în 2011 reușea performanța de a ajunge în semifinala unui concurs televizat de talente.

Soarta i-a surâs când l-a întâlnit pe Alex Velea, cel care i-a dat avântul muzical. Iubitul Antoniei i-a văzut potențialul și nu doar că l-a ajutat să devină celebru, dar i-a fost ca un al doilea tată.

Cu toate acestea, timpul a trecut, iar așteptările lor privind parcursul împreună s-au schimbat. Recent, Mario Fresh și Alex Velea au decis să renunțe la colaborarea care i-a legat atâta timp.

”Am fost un GoldenBoy de la bun început și așa o să rămân, indiferent de drumul pe care mă va conduce viața. Am plecat cu Velea pe un drum greu, anevoios și foaaaarte lung, iar atunci când am intrat pe autostradă ne-am separat.

Ar mai fi fost câte ceva de adăugat sau de schimbat în vlogul pe care l-a făcut, dar e ok și asa… povestea sună diferit de la fiecare om implicat în treaba asta”, scria artistul după scandalul cu iubitul Antoniei.

Vezi și Alexia Eram și Mario Fresh au petrecut ziua artistului împreună. Prima apariție împreună după zvonurile despărțirii

Citește și:

„Nu ți se pare că ești cam copil pentru lucrurile pe care le faci?”, a fost întrebată Cleopatra Stratan. Răspunsul artistei

Ileana Lazariuc a publicat o imagine rară alături de unul dintre băieți. Micuțul îi seamănă leit